Lakiranje nohtov za popoln videz

  Nasveti

Odkar se lepi in urejeni nohti smatrajo kot pomemben del lepega videza, je kozmetika za nohte pomemben del toaletne torbice vsakega posameznika, obvezno pa lakiranje nohtov. Vzorci danes so zelo raznovrstni. V Lassani ponujamo nego rok in nohtov, klasično in francosko manikiroter tudi podaljševanje nohtov. Predstavljamo novo ponudbo v naših salonih, t.j. lakiranje nohtov z gelom z izdelki Gelish.

Dolgoobstojno lakiranje nohtov

Predstavljamo kvalitetno ponudbo v naših salonih, t.j. lakiranje nohtov z gelom z izdelki Gelish. Postopek vam bo vzel le 30 minut, prednosti pred klasičnim lakiranjem pa so: ekstremno odporna površina nohta in neprimerno daljša obstojnost, učvrstitev vaših naravnih nohtov in izredno kratek čas sušenja, saj se gel suši pod UV lučko. V salonih Lassana uporabljamo pretežno kozmetiko GELISH, ki je znana predvsem po kvalitetnih gelih za permanentno lakiranje nohtov.

Lakiranje nohtov: vzorci po vaših željah

Poleg lakiranja nohtov se pri nas lahko oglasite, tudi če potrebujete podaljševanje nohtov. Nekoč so umetne nohte delali le na zdrave nohte, sedaj pa to počnemo tudi na nohtih, ki kažejo patološke spremembe in zaradi tega so umetni nohti pomemben dejavnik samozavesti posameznika. Umetne nohte delimo v dve skupini: začasne (kupljeni v trgovinah in zalepljeni po celi dolžini nohta) in trajne nohte (so nohti, ki jih naredimo s posebnim postopkom na nohtno ploščo). Če pa imate raje enostavno lakiranje nohtov, vzorce pa takšne, da niso zelo vpadljivi, vam pri nas nudimo vsem poznano francosko manikiro. Za daljše obdobje imate lahko nohte urejene tako, da se v naših salonih prepustite spretnim rokam kozmetičark in se odločite za permanentno lakiranje nohtov, za katero uporabljamo profesionalne gele.

Lakiranje nohtov: vzorci so vaša odločitev

Lakiranje nohtov bo v vseh salonih Lassana zagotovo za vas prijetno in sproščujoče opravilo, zato odločitev o vzorcih, dolžini, obliki in ostalemu prepuščamo vam. Naročanje poteka preko telefonske številke ali pa tudi na spletu, kjer izberete salon in storitev, ki jo želite. Izberite svoj termin in pridite uživati v naše salone. Vabljeni.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane