francoska-manikura

Francoska manikura

  manikira, Nasveti

Urejene roke so del osebnega izgleda. Zlasti v poslovnem svetu nam bonton narekuje, naj nikar ne pozabimo tudi na negovane dlani in lepe nohte. V poslovnem svetu močno ličenje in močne barve laka, z nekaj izjemami, niso zaželene, zato se je najbolje odločiti za nevtralno in klasično francosko manikuro nohtov, pri kateri izbiramo med prosojnimi in nežno rožnatimi barvami lakov za nohte. S francosko manikuro nohtov boste gotovo zablestele, ne glede na priložnost.

Lepi nohti so ogledalo urejenosti

Naj bodo nohti kratki ali dolgi, vedno morajo biti urejeni. V poslovnem svetu damam predlagamo francosko manikuro nohtov, sicer pa naj domišljija nima meja. Izberite pomladne pisane barve laka za nohte ali klasično rdečo barvo. Zelo trendovske so tudi poslikave nohtov in dolgo obstojno lakiranje nohtov (znano kot geliš). Nikakor pa ne smemo pozabiti, da so lepi nohti zdravi nohti. Za lepe nohte lahko poskrbimo sami. Kako? Nohtov ne strižemo, temveč jih pilimo. Občasno jih razvajajmo z oljem. Tudi nohti potrebujejo vlaženje; ko si roke mažete s kremo, namažite tudi nohte. Poskrbeti moramo seveda tudi za zadosten vnos hranljivih snovi pri prehrani, predvsem mineralov in vitaminov. Francosko manikuro nohtov naredimo v naših salonih tako, da najprej nanesemo podlak, nato konico nohta polakiramo z belim lakom za konice. Ko se nanos posuši nanesemo še prosojen, kožen ali nežno rožnat lak po celem nohtu. Nato uporabimo še nadlak. Lepi nohti so zagotovljeni tudi, če izberemo francosko manikuro nohtov pri dolgo obstojnem laku.

Pravilna izbira laka za nohte

V kolikor ste pristaš nežnejših odtenkov laka za nohte, je francoska manikura nohtov zagotovo prava izbira. Izbirate lahko med nežno kožnimi, rožnatimi ali celo prosojnimi laki za nohte, v kombinaciji z belo konico. Vse drznejše dame se seveda lahko poslužite močnejših barv.

Obiščite nas v naših salonih in se odločite za najbolj klasičen videz nohtov, tj. francoska manikura nohtov, ki je že leta in leta neminljiv trend. Naravni videz nohta je eleganten, dobro izgleda na vseh dolžinah in oblikah nohtov, zato bo francoska manikura nohtov prava izbira tudi za vse priložnosti, kot so na primer valeta, maturanski ples, poroka itd.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane