Geliranje nohtov

  Nasveti

Geliranje nohtov je pravi modni hit. Gel nohti so videti zelo trdni in zdravi, predvsem pa so lepi. Za geliranje nohtov se odločajo predvsem zelo zaposlene ženske, ki želijo imeti roke vedno urejene. Gelirani nohti so rešitev za tiste, ki jim nohti ne rastejo pravilno, in tiste, ki želijo odpraviti grizenje nohtov.

Geliranje nohtov – za dame z malo časa

Geliranje nohtov je pravi modni hit. Gel nohti so videti zelo trdni in zdravi, predvsem pa so lepi. Za geliranje nohtov se odločajo predvsem zelo zaposlene ženske, ki želijo imeti roke vedno urejene. Gelirani nohti so rešitev za tiste, ki jim nohti ne rastejo pravilno, in tiste, ki želijo odpraviti grizenje nohtov. Umetne nohte delimo na začasne in trajne. Začasne lahko kupimo v trgovini in so zalepljeni po celi dolžini nohta; trajne, med katere sodijo tudi gel nohti, pa izdelamo s posebnim postopkom na nohtno ploščo. Glede na snov, iz katere so izdelani, jih delimo na nohte, pripravljene z akril sistemom (prah in tekočina), in nohte, pripravljene z gel sistemom (geliranje nohtov z UV utrjujočim gelom). Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, sodobni materiali so brez vonja in ne izhlapevajo, poleg tega pa so zelo elastični.

Geliranje nohtov v salonih Lassana Ljubljana

Za urejene roke in nohte na rokah poskrbimo tudi v naših salonih. Izdelava geliranih nohtov je dokaj preprosta, začne se z brušenjem naravnih nohtov. S tem odstranimo naravni sloj maščobe, na pobrušen noht pa se gel nato lažje prime in je tudi obstojnejši. Nato se na noht ulije ali nalepi umetna konica, odvisno od dolžine in kakovosti naravnega nohta. Sledijo sušenje gela pod UV-lučko, morebitno oblikovanje in lakiranje. Ves postopek traja približno 60 minut.

Novost v naših salonih je tudi lakiranje nohtov z izjemno obstojnim gelom. Geliranje nohtov namreč izvajamo z izdelki Gelish, ki so znani prav po kakovostnih gelih za dolgoobstojno lakiranje. Gel nohti so po zaslugi gela ekstremno odporni in tudi bistveno bolj obstojni od klasično nalakiranih nohtov.

Za zdrav in naraven videz vaših nohtov se odločite za manikuro in geliranje nohtov v naših salonih Lassana Ljubljana. Veselimo se vašega obiska.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane