Dober frizer

  Nasveti

Iščete dobrega frizerja v Ljubljani? Frizerske salona lahko najdete na vsakem koraku naše prestolnice. Kako pa se prepričati, da je frizer primeren za vas, vaše zahteve in želje? Je najpomembnejši cenik frizerskih storitev? Mi menimo, da je ključno vprašanje, kakšen sploh je dober frizer?

Dober frizer – mit ali resničnost?

Dober frizer je oseba, ki ima rada delo z ljudmi, je hkrati odličen psiholog in kreativen arhitekt, ki glede na obliko vašega obraza in glave ter vašo osebnost izdela modno frizuro, ki vas poudari v vseh možnih pogledih. Dober frizer se nenehno izobražuje in spremlja modne trende striženja in barvanja, hkrati pa vas zna razveseliti s skromnimi presenečenji, kot je na primer kavica s piškotkom. Cenik frizerskih storitev naj torej ne igra najpomembnejše vloge pri izbiri frizerja. Pomembnejše so kvalitetnejše storitve, prijaznost in strokovnost zaposlenih, konec koncev pa tudi modna frizura, s katero zapustite salon. V Ljubljani lahko najdete veliko dobrih frizerjev, veseli smo, saj mednje sodi tudi naše podjetje, Lassana d.d.

Velike razlike na cenikih frizerskih storitev

V kolikor med sabo primerjate cenike frizerskih storitev dobrih frizerjev v Ljubljani lahko ugotovite, da prihaja do razlik v ceni. Še enkrat pa je potrebno poudariti, da cene naj ne bi bile ključen dejavnik pri izbiri vašega frizerja. Veliki večni naših strank je najpomembnejše dejstvo, da se v naših salonih dobro počutijo, saj jih razvajamo s skromnimi pozornostmi, salone pa zapustijo z modno frizuro, ki jo s ponosom nosijo in z lahkoto vzdržujejo tudi v prihodnje.

Klasična ali modna frizura

Ne glede na to kakšen tip pričeske želite, dober frizer vam bo prisluhnil in iz salona boste odšli samozavestni in zadovoljni.  Naj bo klasična ali modna – najpomembneje je, da jo znamo nositi, se z novo pričesko dobro počutimo in je enostavna za vzdrževanje.

V Ljubljani boste zagotovo naši dobrega frizerja. Upamo, da se boste oglasili tudi v katerem od naših salonov, kjer bomo za vas poskrbeli od glave do pet, saj poleg frizerskih v mnogih salonih ponujamo tudi kozmetične storitve, kot so na primer: pomlajevanje kože, permanentno ličenje, manikura, pedikura in tako dalje.

Preverite, ali se dober frizer v Ljubljani skriva ravno v Lassani!

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane