Masaža stopal

  Nasveti

Ko pomislimo na pedikuro oziroma nego stopal se nam pred očmi pojavi slika ‘bolečega’ odstranjevanja trde kože, kurjih očes ali saniranje vraščenih nohtov. A nega stopal je lahko tudi zelo prijetna še zlasti v kombinaciji z masažo stopal. V Lassaninih salonih, ki imajo tudi pedikerske storitve, lahko izbirate med kraljevsko in refleksno masažo stopal, ki sta cenovno zares zelo ugodni.

Koristi masaže stopal

Mnoge tradicionalne kulture so poznale zdravilne učinke masaže stopal. Masaža stopal poskrbi za sproščanje telesa in duha, poveča prekrvavitev v stopalih in spodnjem delu nog, ki je pogosto slabo prekrvavljen, zaradi česar nas nenehno zebe v noge. Tako je masaža nog del nege stopal, ki ga ne gre zanemariti. Hkrati olja in kreme, ki jih pediker uporabi pri masaži, intenzivno vlažijo kožo stopal. Refleksna masaža stopal je energetska masaža stopal, ki temelji na predpostavki, da se vsak del telesa oziroma vsak organ v telesu odziva na natančno določeno točko na stopalu in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti vse telo, ter se uravnovesijo energije.

Prepogosto zanemarimo nego stopal

Na pedikuro in nego stopal se pogosto odpravimo šele, ko nastopijo težave, predvsem bolečine ob vraščenih nohtih, deformiranih prstih zaradi preozkih čevljev, otiščancih in podobnih tegobah. Veliko težavo lahko predstavlja že trda, poroženela koža na stopalih, ki lahko tudi popoka in nastanejo drobne ranice. Zato je potrebno da nekaj pozornosti namenimo tudi svojim stopalom, ki nosijo naše celo telo in si zaslužijo občasno razvajanje na pedikuri ali masaži stopal, saj se s tem lahko izognemo marsikateri težavi.

Ne oklevajte – privoščite si pedikuro!

V kolikor ne veste kam na pedikuro, saj je v zadnjem času ponudbe veliko, vas vljudno vabimo v Lassanine salone na Dalmatinovi 11, Zaloški 7, Derčevi 31 in Slovenski 27, kjer vas bodo naši pedikerji zagotovo navdušili s svojo strokovnostjo in znanjem. V Lassani se zavedamo, da je ključ do uspeha v teh časih predvsem v vlaganju v kvaliteten kader in izobraževanja, zato naše pedikerje izobražujemo na področjih pedikure in nege stopal, hkrati pa dodajamo nove storitve, kot so na primer masaže stopal.  Zato ne oklevajte, pridite na razvajanje vaših nog in stopal!

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane