Modno striženje

  Nasveti

Pričeska je del identitete in urejenosti posameznika. Včasih se naše stranke ustrašijo modnih smernic, saj so mnenja, da modne frizure ne moreš nositi za vsak dan in jo je nemogoče vzdrževati. Že res, a dober frizer bo iz smernic modnega striženja vzel le detajle, ki so všeč stranki, oziroma bi ji pristajali – pa naj bo to moden frufru ali zgolj nežno nepovezane plasti. Seveda ima tu ključno vlogo frizersko svetovanje oziroma dober frizer, ki pozna vašo osebnost in življenjski stil ter bo lahko presodil, kaj in na kakšen način je pri vaši pričeski potrebno spremeniti oziroma, kako jo posodobiti.

Modne frizure so za drzne!

Prepričanje, da so modne frizure le za drzne, je pogosto zmotno. Modno striženje ne predstavljajo ne-nosljive pričeske iz modnih brvi, temveč povsem vsakdanje pričeske. Modni trendi se namreč vedno znova vračajo, dober frizer jih zna le re-interpretirati in tako izraziti posameznikovo osebnost in edinstvenost.  Frizersko svetovanje mora biti izvedeno skrbno, načrtno in v dialogu s strankinimi vizijami in željami. Modno striženje nikakor ni namenjeno le mladim. Tudi nekoliko starejše dame in gospodje lahko imajo modno frizuro, v kolikor si tega želijo. Modno striženje osebo pomladi in ji da novega svežega zagona. Sicer pa tako ali tako velja reklo, da smo mladi toliko, kolikor se v srcu počutimo!

Profesionalno frizersko svetovanje je edina pot k zadovoljni stranki

Ko stranka obišče salon z željo po spremembi pričeske, dober frizer prisluhne njenim željam in vizijam, a hkrati upošteva tudi stanje las (gostota, kvaliteta las itd.) in osebnost stranke ter ji svetuje optimalno pričesko. Modno striženje je tako rezultat dialoga s stranko, a hkrati tudi kreativnosti frizerja. Profesionalno frizersko svetovanje se ne sme osredotočati le na modno striženje, temveč tudi barvanje las, saj slednje le še poudari modno frizuro. Vsekakor pa je potrebno stranki svetovati tudi glede vzdrževanja pričeske in nege las ter lasišča doma.

Vljudno vas vabimo v naše frizerske salone, kjer bomo s kvalitetnim modnim striženjem in profesionalnim frizerskim svetovanjem poskrbeli, da boste iz salona odšli zadovoljni s svojo pričesko. Sodobni ambient, prijazno osebje ter raznolike frizerske in kozmetične storitve bodo poskrbeli, da se boste pri nas odlično počutili in se boste z veseljem še vračali.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane