Napeta koža na obrazu

  Nasveti

Napeto kožo na obrazu dosežemo s številnimi oblikami nekirurškega pomlajevanja, s katerim poskrbimo tudi za odstranjevanje gub. Eden od postopkov nekirurškega pomlajevanja, ki se lahko izvaja v kozmetičnih salonih, je tudi mikro-igelna mezoterapija, kjer z vnosom koristnih snovi odstranjujemo gube in naredimo kožo mladostno in svežo, koža na obrazu pa je napeta.

Kaj je nekirurško pomlajevanje?

Tehnik nekirurškega pomlajevanja je mnogo, v našem salonu na Dalmatinovi 11 smo se odločili za mezaterapijo z mikroiglami, kjer kožo navlažimo, da postane elastična, hkrati se poveča tudi proces regeneracije, s postopkom odstranjujemo tudi gube. Napeta koža na obrazu je tako le korak daleč. Postopek mezoterapije je povsem varen, preprost in ne povzroča pretiranih bolečin. Pri postopku naši zaposleni kozmetiki z mikro-iglami v globino kože do  0,3 mm vnašajo povsem naravne sestavine (hialuronska kislina, vitamin E, aminokisline itd.) Mikro-vbodi ne vplivajo na krvni sistem. Metoda ni invazivna, zastrupitev ni možna, kakor se to lahko zgodi pri vnosu botoksa.

Odstranjevanje trdovratnih gub?

Mezoterapija z mikroiglami gladi vse gube in gubice, ki vas motijo. Da je postopek kar se da učinkovit, je potrebno do 8 ponovitev. Rezultati se lahko razlikujejo tudi glede na paket, ki ga vzamete. Stranke lahko izbirajo med naslednjimi paketi:
  • Meso Re-Vitalize med – zgladi gube na čelu in izrazne gubice in jih naredi bolj plitve ter spodbuja tvorbo kolagena in elastina. Preparat vsebuje hialuronsko kislino in peptide.
  • Meso Re-Vitalize fresh – Prefinjena kombinacija vitaminov, koencima Q10 in aminokislin zagotavlja vsa potrebna hranila. Idealen tretma za zrelo kožo. Cilj je tudi odstranjevanje gub.
  • Meso Re-Vitalize pure – Lepotni tretma, ki kožo ščiti in regenerira. Vsebuje aminokisline ter izvlečke soje in korena jama. Pomaga regenerirati utrujeno in izsušeno kožo brez sijaja.

Vabljeni v Lassanine salone na Slovenski 27 in Dalmatinovi 11, kjer bomo poskrbeli za napeto kožo na obrazu, vratu in dekolteju z obliko nekirurškega pomlajevanja, tj. mezoterapijo.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane