Lasersko pomlajevanje obraza – za zdravo in napeto kožo

  Nasveti

Za lasersko metodo se odloča vse več žensk in moških, saj je način tovrstnega pomlajevanja izredno priljubljen. Lasersko pomlajevanje obraza je način, s katerim zagotovimo odstranitev gub in nezaželenih pigmentnih madežev na koži. Lasersko odstranjevanje gub ima v primerjavi z ostalimi tehnikami, ki obljubljajo rezultate, številne prednosti.

Lasersko pomlajevanje obraza – za zdravo in napeto kožo

Za lasersko metodo se odloča vse več žensk in moških, saj je način tovrstnega pomlajevanja izredno priljubljen. Lasersko pomlajevanje obraza je način, s katerim zagotovimo odstranitev gub in nezaželenih pigmentnih madežev na koži. Lasersko odstranjevanje gub ima v primerjavi z ostalimi tehnikami, ki obljubljajo rezultate, številne prednosti. Lasersko delovanje na področju obraza omogoča eksfoliacijo in naravno zategovanje kolagenskih vlaken hkrati pa na naraven način spodbuja elastičnost kože na vašem obrazu. Rezultat tovrstnega posega se kaže v kar do deset let mlajši koži. Laserska metoda je odlična pri odstranjevanju pigmentnih sprememb in brazgotin, saj je metoda primerna za vse vrste in tipe kože. Lasersko pomlajevanje v Lassaninem salonu na Zaloški 7, v Ljubljani, izvajamo s pomočjo ELOS laserske tehnologije.

Nekirurško pomlajevanje z laserjem

Pomlajevanje obraza v podjetju Lassana opravljamo šolani strokovnjaki, ki poskrbimo, da je vaša koža po postopku zdrava, sijoča in vidno bolj napeta. Pomlajevanje obraza z laserjem navadno traja od dveh minut pa do dveh ur, trajanje je namreč odvisno od obsega obdelave. Postopek z laserjem deluje tako, da s svetlobo laserja delujemo direktno na tkivo kože, ki nadalje po direktnem delovanju pospeši naravno obnovo, kar pripomore k izboljšavi kože in naravni tvorbi kolagena. Po začetnih rožnatih madežih ali temnejših lisah na področju obdelave, koža s celjenem postane sijoča, sveža in zglajena, gubice pa v celoti odstranjene. Lasersko pomlajevanje obraza je odlično za:

  • glajenje zmerno globokih gub
  • starostnih peg
  • neenakomeren ten kože
  • od sonca poškodovane kožo
  • brazgotine

Mladosten videz lahko dosežemo tudi z metodo mezoterapije. Gre za preprost in enostaven postopek z do osmimi ponovitvami, ki zagotovijo pomlajeno in napeto kožo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah.

Postopek je enostaven in razmeroma ne boleč, prav tako ni mogoča zastrupitev, saj ne gre za invazivno metodo. Primeren je za moške in ženske, ki si želijo zdrav in mladosten videz kože brez gub. Mezoterapijo izvajamo v našem salonu na Dalmatinovi 11. Vabljeni.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane