Mezoterapija

  Nasveti

Mezoterapija z mikro-iglami je naravna, hitra in učinkovita metoda pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju. Rezultat je svež, mladosten videz, gube so izravnane. Gre za postopeki, ki postaja čedalje bolj priljubljen, saj je nenevaren in učinkovit.

Kako deluje mezoterapija?

Mezoterapija z mikro-iglami z vnosom koži koristnih snovi spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube, tudi trdovratne gube na čelu. Koža se navlaži in postane elastična, hkrati se poveča tudi proces regeneracije. Vaša koža je namreč nenehno izpostavljena negativnim vplivom iz okolja, kot so UV žarki, vpliv klora in soli, onesnaženje iz okolja itd. Hkrati smo zaradi številnih faktorjev stresa in nezdravega življenjskega sloga nagnjeni k prezgodnjemu staranju, kar se hitro pozna na naši koži, ki izgubi sijaj in napetost. Hkrati se s staranjem zmanjša prekrvavitev v koži, zaradi česar je oslabljena oskrba s kisikom in hranili. Telo ne more izločati toksinov, zmanjša se tvorba elastina in kolagena. Posledice teh procesov lahko brez botoksa in lepotnih kirurgov odpravljamo s pomočjo pomlajevanja kože in glajenja gub s postopkom mezoterapije z mikro-iglami.

Kakšen je postopek mezoterapije z mikroiglami?

Mezoterapija je preprost, varen in razmeroma neboleč postopek, primeren tako za moške kot tudi ženske vseh starostnih skupin. Pri postopku naši zaposleni kozmetiki z mikro-iglami v globino kože do  0,3 mm vnašajo povsem naravne sestavine (hialuronska kislina, vitamin E, aminokisline itd.) Mikro-vbodi ne vplivajo na krvni sistem. Metoda ni invazivna, zastrupitev ni možna.

Odpravimo lahko tudi gube na čelu

Mezoterapija z mikroiglami gladi tudi gube in gubice, ki vas motijo. Da je postopek kar se da učinkovit, je potrebno do 8 ponovitev. Rezultati se lahko razlikujejo tudi glede na paket, ki ga vzamete. Stranke lahko izbirajo med naslednjimi paketi:

  • Meso Re-Vitalize med – zgladi gube na čelu in izrazne gubice in jih naredi bolj plitve ter spodbuja tvorbo kolagena in elastina. Preparat vsebuje hialuronsko kislino in peptide.
  • Meso Re-Vitalize fresh – Prefinjena kombinacija vitaminov, koencima Q10 in aminokislin zagotavlja vsa potrebna hranila. Idealen tretma za zrelo kožo.
  • Meso Re-Vitalize pure – Lepotni tretma, ki kožo ščiti in regenerira. Vsebuje aminokisline ter izvlečke soje in korena jama. Pomaga regenerirati utrujeno in izsušeno kožo brez sijaja.

Vabljeni v Lassana salon na Dalmatinovi 11, kjer bomo poskrbeli za svež in mladosten videz s pomočjo mezoterapije z mikroiglami.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane