Mezoterapija obraza za obraz brez gub

  Nasveti

V našem salonu na Dalmatinovi 11 strankam nudimo mikro-igelno mezoterapijo. Pri postopku z mikro iglami vnašamo v kožo snovi, ki kožo navlažijo in pospešijo nastanek kolagena. Koža se navlaži in postane elastična. Z mezoterapijo spodbudimo nastanek kolagena, obnovo celic, odstranjevanje površinskih gub na obrazu.

Gube na obrazu so preteklost!

Čiste aktivne snovi znamke BioEvolution vnašamo v kožo s pomočjo profesionalne aparature za igelno mezoterapijo obraza. Pri igelni mezoterapiji s pomočjo izredno tankih iglice vnašamo snovi v kožo do 0,3 mm globoko. Pri postopku lahko pride do minimalnega pekočega občutka. Eden od rezultatov je tudi odstranjevanje gub, saj je koža po tretmaju napeta in gladka.

Ali je takšno odstranjevanje gub varno?

MPostopek mikro-igelne mezoterapije obraza je povsem varen. Igle prodrejo v dermis le do 0,3 mm globoko, zato vbodi ne vplivajo na krvni sistem. Ravno zato lahko postopek izvajajo kozmetiki in kozmetologi. Poleg tega so snovi, ki jih vnašamo povsem naravne in ne povzročajo predoziranja in zastrupitve. Po mezoterapiji obraza lahko z nekaj rdečice takoj odidete po vsakodnevnih opravkih, dolgoročno namreč tretma ne pušča nobenih brazgotin večjih modric ali oteklin.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane