Kaj je lifting obraza?

  Nasveti

Anti-ageing metoda je besedna zveza, ob kateri smo si pred leti predstavljali popolne obraze filmskih zvezd in suhe manekenke na modnih brveh. Danes pa se je v družbi že uveljavil povsem drugačen pogled na metode pomlajevanja obraza in glajenja gub, kot je na primer nekirurški lifting obraza. Metode pomlajevanja tako niso več tabu ali strah pred staranjem, temveč življenjski stil moških in žensk.

Nekirurški lifting obraza

V zadnjih dveh desetletjih je med vsemi načini pomlajevanje kože najbolj napredovala neinvazivna nekirurška estetska medicina. Ena izmed metod, ki jo na poti do pomlajenega videza lahko uberete, je nekirurški lifting obraza. V Lassaninem salonu na Zaloški 7 izvajamo nekirurški lifting obraza oziroma kože s pomočjo ELOS tehnologije, ki kombinira radio frekvenčno in optično energijo, ki spodbuja nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu kože. Svojo kožo tako na povsem varen način učinkovito obnovite, ter ji povrnete svež izgled. S povečanjem kolagenskih vlaken koža postane bolj prožna in posledica je tudi glajenje gub. Tretma pomlajevanja z ELOS tehnologijo traja manj kot eno uro, vlažilni gel pa med postopkom kožo ščiti in jo vlaži. Po tretmaju je koža lahko malo pordela, drugih stranskih učinkov ponavadi ni. Po postopku lahko tudi nanesete ličila in tako nadaljujete vsakodnevna opravila. ELOS tretmaji so mogoči na obrazu, vratu in rokah. Rezultati te metode nekirurškega liftinga obraza ter glajenja gub so več kot odlični.
Nekirurški lifting učinek pa dosežemo tudi z napravo SHAPE znamke Tricologica, pri kateri s pomočjo radiofrekvence lahko dosežem zares lepe rezultate, že le z nekaj ponovitvami. Storitev izvajamo v salonih na Slovenki 27, Derčevi 31 in Zaloški 7.

Glajenje gub

Glajenje gubic je le eden od učinkov ELOS metode fotopomlajevanja. Izboljša se tudi tekstura kože, odpravijo se posledice rdečice, rozaceje, pajkastih žilic, zmanjšajo se tudi pore. Postopek pa je odličen tudi za odstranjevanje neželenih pigmentacij.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane