Kisikova terapija las in lasišča

  Nasveti

Škodljivi zunanji vplivi, kot so onesnaženje in vse večje UV sevanje sonca, ter dejavniki stresa pogosto vplivajo na ravnovesje našega lasišča in izgled las. Vse več naših strank potoži, da imajo moteče težave z lasiščem (rdečica, srbečica, vlažno lasišče, občutek napetosti) in so njihovi lasje krepasti, razmršeni, naelektreni, tanki in brez sijaja.

Kisikova terapija – muha enodnevnica?

Danes moramo zaradi zgoraj naštetih dejavnikov toliko več časa nameniti pravilni intenzivni in globinski negi las in lasišča. Ena od odličnih možnosti je kisikova terapija las in lasišča, ki je novost na slovenskem tržišču. Kisik se v kozmetiki uporablja že precej časa. V bližnji preteklosti so bile tako na primer moderne kisikove komore. V Lassani pa predstavljamo novost na področju frizerskih storitev. Kisikovo terapijo uporabljamo tudi pri negi las in lasišča ter pri storitvah barvanja in trajne ondulacije, saj so učinki zares izjemni, zato nikakor ne gre za muho enodnevnico, kar dokazujemo tudi v naših salonih, kjer to storitev opravljamo že nekaj let.

Kakšni so učinki kisika na laseh in lasišču?

Gre za novo tehnologijo, namenjeno frizerskim strokovnjakom, ki želijo svojo ponudbo osvežiti in na trgu ponuditi nekaj inovativnega.

Prednosti TRICO|LOGICE VL-1 kisikove terapije so:
– rezultati so vidni takoj
– dolgotrajni rezultati
– varni znanstveni postopki
– zagotovljeni rezultati
– prijetni ne-invazivni tretmaji

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane