KONČNO smo ga dočakali!

|

Zakorakali smo že globoko v junij in končno smo tudi mi dočakali sonček ☀️ in poletne temperature 🌡️. Za mnoge ljudi je poletje najljubši letni čas. Večina se nas je že veselila lahkotnih oblačil 👙, sončenja na plaži 🏝️, piknikov v naravi 🌿 in druženjas svojimi najbližjimi. 🎉 Koža je poleti lepo zagorela in naši lasje se posvetijo z zelo naravnimi poudarki. A poletje prinaša tudi težave in nevarnost ⚠️: suhi in poškodovani lasje, sončne opekline in dehidrirana koža.

Tu vam naša ponudba izdelkov Soleilponuja vse, kar si želite poleti – popolno zaščito in pravo oskrbo pred in po sončenju za kožo in lase. 🧡

POGLEJ PONUDBO IZDELKOV METHODE SOLEIL kot večnamenska UV zaščita z dvojnim delovanjem je rezultat sodobne kozmetične tehnologije, ki ponuja popolno zaščito las in kože. Učinkovito se bojuje tako proti posrednim kot tudi neposrednim učinkom UV-žarkov:

  • 1. Vodoodporni UV-filtriabsorbirajo UVA- in UVB-žarke. Lasje so zaščiteni pred bledenjem in poroznostjo.
  • 2. Polifenoli LA BIOSTHETIQUE izvlečka sončnic nevtralizirajo proste radikale, ki so nastali zaradi svetlobe in UV-žarkov in varujejo notranjost las predpoškodbami.

Ekskluzivni izdelki SOLEIL koži in lasem na soncu ne nudijo le nege in zaščite – lasem magično dajo tudi vonj po poletju, lahkotnost in veselje do življenja. Čutno svežo sestavo dišav je za La Biosthetique v koncept aktivnih sestavin posebej vdelal mednarodno priznan oblikovalec dišav.

Sonc_na_linija_2021___keynote__011

TOP 3 PRODUKTI

soleil-invisible-spray-IG-STORY-min

Prosojni sprej za zaščito pred soncem z visoko zaščito

soleil-SHAMPOO-IG-STORY-min

Prosojni sprej za zaščito pred soncem z visoko zaščito

soleil-vitaliteexpress-IG-STORY-min

Prosojni sprej za zaščito pred soncem z visoko zaščito

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane