Barvanje trepalnic za dopust brez maskare

  Lassana Lifestyle, trepalnice

Barvanje trepalnic je krasna ideja za dopust brez temnih kolobarjev pod očmi od razpacane maskare in brez videza kot bi se ravnokar zjokale. Poleg tega z barvanjem trepalnic dosežemo videz dolgih in gostih trepalnic, brez zgoščevanja oz. podaljševanja trepalnic.


O storitvi barvanja trepalnic smo se pogovarjali z Lassaninimi frizerkami, ki to storitev pogosto opravljajo.

Zakaj barvanje trepalnic
Četudi imamo po naravi goste in temne trepalnice, vaše trepalnice poleti na soncu posvetlijo. Posvetlijo predvsem konice, poleg tega so svetle tudi novo zrasle trepalnice. Pogosto zmotno mislimo, da nimamo dolgih in gostih trepalnic – imamo le svetlejše, zaradi česar je naš pogled manj ekspresiven. Z barvanjem dosežemo enotno barvo trepalnic, naš pogled pa je zapeljiv. In to brez dnevnega nanašanja maskare.

Kdaj še posebej priporočate barvanje trepalnic?
Največji efekt seveda dosežemo poleti, ko nosimo manj ličil in je naraven look bolj zaželen. A ravno poleti so trepalnice najbolj svetle. Poleg tega gremo na dopust, kjer smo izpostavljeni vodi in potu, zaradi česar se maskara pogosto razmaže. Če uporabljamo vodoodporno maskaro, pa jo zvečer nekoliko težje odstranimo.

Kakšna barva se uporablja?
Pri barvanju trepalnic se uporablja posebna barva za barvanje trepalnic in obrvi, ki je primernejša za občutljiv predel oči.

Je barvanje trepalnic varno?
Postopek izpeljemo strokovnjaki. Upoštevamo vsa priporočila in uporabljamo le najboljše produkte. Postopek barvanja je takšen, da je oko med delovanjem barve zaprto, koža pa ustrezno zaščitena z blazinico iz vate. Po postopku barvo temeljito obrišemo z mokro vato. Postopek pa seveda odsvetujemo vsem, ki imajo alergijo na barve za lase.

Koliko časa postopek traja?
Postopek barvanja trepalnic je zelo hiter in traja nekje med 10 in 15 minut. Pred tem je potrebno odstraniti maskaro, oz. še bolje je, v kolikor pridete na postopek nenamazani. Po preteku časa delovanja pa je potrebno trepalnice temeljito očistiti.

Kakšna je nega barvanih trepalnic?
Posebne nege ni, barva postopoma izgublja intenzivnost z umivanjem in odstranjevalci ličil. Vsekakor odsvetujemo močne odstranjevalce ličil, ki bi barvo topili in jo vnašali v oči.

Drage dame – barvanje trepalnic postaja pravi hit. Še zlasti pred dopustom. Za vse, ki si želite zares bujnih trepalnic pa naj povemo, da v naših salonih opravljamo tudi storitve zgoščanja in podaljševanja trepalnic v salonih na Slovenski 27 in Derčevi 31.

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane