La Biosthetique natečaj Beauty stylist 2016/17

  Novosti & trendi

Podjetje La Biosthetique Pariz, ki je naš poslovni partner, vsako leto organizira natečaj za naj slog leta. Slog mora vključevati pričesko, poudarjeno z barvami, in oblačilni slog – vse skupaj povezano v celovito zgodbo. V letošnjem letu je strokovna komisija odločila, da bo barve Slovenije zastopala Barbara iz Lassana salona CHOP s Čopove v Ljubljani.


Barbara je za svojo kreacijo v celoti uporabila produkte znamke La Biossthetique, kar je tudi pogoj. Navdihnilo pa jo je morje, ki ga obožuje. Skreirala je ekstravagantno pričesko za močno žensko!

Zmagovalec na nacionalnem nivoju je vsako leto povabljen na svečano razglasitev finalista. In tako smo z Lassanino ekipo v soboto, 13. 5. 2017 odleteli v Pariz, prestolnico mode. Po ogledu tega prečudovitega in navdihujočega mesta je sledil spoznavni večer, kjer so se vsi nacionalni zmagovalci med seboj spoznali. Verjetno ni potrebno govoriti, da organizator poskrbi za zares vsak detajl – od osebnega sporočilca v hotelu do zares odlične zabave na nivoju.

Beauty Stylist 2017V nedeljo je nastopil dan D za vso zbrano frizersko smetano. V dopoldanskem času si je ekipa ogledala La Biostetique akademijo, kjer so se vrteli vsi kratki predstavitveni filmčki tekmovalcev. Zatem se je Barbara udeležila priprav za natečaj, ostala ekipa pa je ta čas izkoristila za obisk Eifflovega stolpa. Kljub temu je napetost naraščala – vse do glamuroznega spektakla, ki se ga je udeležila zares velika množica frizerjev. Vsak je pesti stiskal za svojo zmagovalno pričesko. Vsaka je bila po svoje popolna kreacija, o tem ni dvomiti.

V letošnjem letu je zmagovalka BEAUTY STYLIST 16/17 postala Francija, drugo mesto je zasedla Kitajska in tretje mesto Velika Britanija. V naših srcih pa je zmagovalka Barbara, ki je zastopala Lassano in celotno Slovenijo. Njena pričeska je z modro barvo in tehnično dovršenim striženjem dobila veliko pohval in pozitivnih komentarjev. Barbara pa je bogatejša za nepozabno izkušnjo in zasluženo priznanje. Skupaj z vodjo salona Mileno sta bili povabljeni na prav posebno pogostitev po svečani razglasitvi.

Seveda pa je dogodek zahteval še top zaključek z zabavo v hotelu Renaissance Arc de Triomphe, kjer smo bivali. Na ponedeljkovo jutro smo po obilnem zajtrku zapustili Pariz z lepimi spomini na nepozabno doživetje.

V Lassani pa si želimo, da bi se v prihodnjem letu s svojimi kreacijami natečaja udeležili tudi naši poslovni partnerji iz Slovenije, frizerji, ki so se odločili, da bodo pri svojem delu uporabljali zares vrhunsko blagovno znamko La Biosthetique. Sprejmite izziv letošnje ekipe: »SODELUJTE, TEKMUJTE in UŽIVAJTE!« Za vse ostalo poskrbijo v podjetjih La Biosthetique in Lassana.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane