Trendi ličenja jesen/zima 2017/18

  Novosti & trendi

Jesen je čas, ko se odenemo v močneje barve toplejših in zemeljskih odtenkov. Ne le z oblačili, tudi ličenje je ponavadi močno in ekspresivno. Vas zanima, kakšni bodo trendi ličenja to jesen in zimo oz. s kakšnimi trendi boste jesenske zapeljivke? Naj uvodoma izdamo le, da se bomo bleščale in očarale z zares močnimi barvami ustnic.


Ustnice

Najbolj trendi bomo z vijolično barvo ustnic. Vijolična šminka je primerna za izredno drzen in dramatičen videz. Lahko izberemo tako mat, kakor tudi metalik izgled. Rdeča šminka je vsekakor dobila konkurenco.

Barva št. 2, s katero letošnjo jesen prav tako ne boste mogle zgrešiti je čokoladno rjava. Temnolaske lahko posežete po temnejših odtenkih, svetlolaske pa se raje držite nežnejših karamelno-čokoladnih odtenkov.

Če se že odločimo za klasično rdečo, ne moremo zgrešiti z ombre izgledom iz svetlo v temno rdečo barvo. S tem, ko je šminka na obrobju ustnic temnejša dosežemo izgled večjih in polnejših ustnic.

Senčilo za oči

Mokromatski izgled barv, ki pristajajo vašemu podtonu kože, je trend številka ena. Enak odtenek uporabite za senčilo oči in senčilo ličk. Prevladujejo rjave, roza ali bež barve. Letošnjo jesen pa je pravi hit vinsko rdeča, ki rahlo prehaja v rjavo. Pri svetlečih senčilih pazite, da jih ne nanašate na področja z gubicami. Za ta področja so primernejša mat ličila.

Vsekakor pa boste IN z bleščicami. Letos je vse svetlikajoče! In nikar ne čakajte na december – že zdaj je čas za bleščice. Z njimi lahko okrasite mat naličene oči, ali pa si privoščite eyeliner z bleščicami – kot na sliki. Vsekakor pa se je potrebno odločiti: bleščice na ustnice ali oči, nikakor ne oboje.

La Biosthetique, naše partnersko podjetje, katerega ličila lahko kupite v naših salonih, prisega na temno modro senčilo za oči, ki prikrije vsako rdečico in praktično pristaja vsem očem.

Obrvi

Kot kaže zaenkrat še vztrjajo močnejše obrvi, kar pa nikakor ne pomeni, da je izgled lahko zanemarjen. Obrvi morajo biti letošnjo jesen do potankosti urejene in počesane. Meja med veko in obrvjo mora biti natančno določena. Svinčniki za obrvi so must have te sezone. Povprašajte za njih v naših salonih.

Nohti

 Tudi na nohtih letos ni moden le visoki sijaj, temveč glitter. Glede same osnove pa so modne barve jesenskega listja – predvsem močno vinska rdeča in rjavi odtenki.

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane