Skip to main content
pedikura

Tečaj pedikure z možnostjo kasnejše zaposlitve

Odprli smo prijave za tečaj pedikure, ki vam po opravljenem izobraževanju nudi možnost takojšnje zaposlitve. Je 6 dnevni interni tečaj s poudarkom na praktičnem delu. Po uspešno opravljenem izobraževanju in obojestranski želji po sodelovanju, prejmete pogodbo o zaposlitvi in odlične možnosti za mesečne nagrade ter karierni razvoj.

 

? ZAKAJ SMO PONUDILI TAKŠEN TEČAJ?
Pedikura je ena izmed vodilnih panog v našem podjetju. Že več kot 40 let se aktivno ukvarjamo z medicinsko pedikuro, saniramo vraščene nohte z vzmetnimi sponkami, odstranjujemo kurja očesa ipd.  Skozi čas smo z veliko prakse razvili svoj koncept izvajanja pedikerskih storitev. Posledično verjamemo, da lahko pravi kader najučinkoviteje in najhitreje pridobimo ravno z lastnim tečajem.

 

? KAJ OBSEGA TEČAJ?
Izobraževanje obsega več kot 20 ur, sestavljenih iz teoretičnega in praktičnega dela. Obravnavali boste teoretične teme, ki so aktualne in potrebne za izvajanje pedikur ter ostalih pedikerskih storitev. Praktični del se bo izvajal na živih modelih, ki jih priskrbite sami. Ves čas tečaja imate določeno mentorico, ki bo skrbela za kvalitetno predajanje znanja ter nadzorovala izvajanje praktičnega dela tečaja.

 

? ZA KOGA JE PRIMEREN IN KJE BO POTEKAL?
Za vsakogar, ki se želi izobraziti v omenjeni smeri in išče zaposlitev v stabilnem, uveljavljenem podjetju. Celoten tečaj bo izveden v naših pedikerskih salonih Lassana v Ljubljani.

 

? KATERA ZNANJA/SPRETNOSTI MORAM IMETI, ČE SE ŽELIM UDELEŽITI IZOBRAŽEVANJA?
Zaželene so predvsem ročne spretnosti in prijaznost ter korektnost pri delu z ljudmi. Predhodna teoretična in praktična znanja niso zahtevana.

 

? KOLIKO STANE TEČAJ?
Tečaj je BREZPLAČEN za vse, ki se po koncu izobraževanja vsaj za 12 mesecev pridružite naši ekipi. Udeleženci, ki se po opravljenem tečaju ne odločijo za zaposlitev, so obvezani plačati celoten znesek tečaja v višini 1200,00€.

 

? KAM IN DO KDAJ SE LAHKO PRIJAVIM?
Prijave zbiramo do 5. junija 2022 na mail: info@lassana.si.
V mailu prosimo, da navedete IME, PRIIMEK, KONTAKTNO ŠTEVILKO, EMAIL NASLOV, IZOBRAZBO in DELOVNE IZKUŠNJE.