color hair keen web

Nega za barvane lase Be Keen On Keratin

  Top izdelek

Barvani lasje potrebujejo posebno pozornost in veliko nege. Povrnite vašim barvanim lasem sijaj, prožnost in hranila, ki jih potrebujejo.

Predstavljamo vam negovalne izdelke priznane nemške blagovne znamke KEEN, BE KEEN ON KERATIN, ki bodo vašim barvanim lasem nudili vrhunsko nego.

                        color hair keen web

REGENERATOR ZA BARVANE LASE pH 5,2 – 5,8
S KERATINOM, IZVLEČKOM OREHA IN OLIVNIM OLJEM za obnovitev sijaja barve. S kompleksom, ki vsebuje keratin, ščiti barvo las in okrepi njeno intenzivnost ter naredi lase občutno mehkejše.

regenerator keen websampon keen web

ŠAMPON ZA BARVANE LASE pH 5,0 – 5,5
S KERATINOM IN IZVLEČKOM OREHOV ščiti lase pred UV-žarki in preprečuje bledenje barve. Barva ostane sijoča dalj časa kot pri uporabi navadnih šamponov. Kompleks s keratinom poskrbi za vidno zdravo strukturo las in občutno mehkejše lase.

maska keen weeb

MASKA ZA BARVANE LASE pH 4,0 – 5,0
S KERATINOM, IZVLEČKOM OREHOV, OLIVNIM OLJEM, PANTENOLOM IN UV-FILTROM za obnovitev sijaja barve las. S kompleksom, ki vsebuje keratin, ščiti barvo las, okrepi njeno intenzivnost ter naredi lase občutno mehkejše.

serum web

 SERUM ZA BARVANE LASE pH 4,9 – 5,3
S KERATINOM IN IZVLEČKOM OREHOV za obnovitev sijaja barve las. Kompleks obogaten s keratinom ščiti barvo las in okrepi njeno intenzivnost ter naredi lase občutno mehkejše.

 

 

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane