Umetnost dobrega ličenja obraza

  Lassana Lifestyle

Ličenje obraza, kakor tudi pliling obraza ter ostale kozmetične storitve, opravljajo strokovno usposobljeni posamezniki, ki imajo na svojem področju dolgoletne izkušnje in veliko znanja. Potrebujete ličenje obraza za posebne priložnosti ali pa bi samo radi poskrbeli za ustrezno nego kože na vašem obrazu? Vabimo vas, da nas obiščete v enem od naših salonov, kjer vam bomo z veseljem svetovali, katera storitev je najboljša za vas.

Dnevno in svečano ličenje obraza

Imate pomemben sestanek ali ste vabljeni na poroko in potrebujete obstojno ličenje obraza? Mnogo priložnosti zahteva popolno ličenje. In tukaj vam lahko na pomoč priskočimo mi. Dober vizažist bo znal prepoznati oblike vašega obraza in poudariti vaše prednosti, predvsem pa skriti vaše drobne pomanjkljivosti. V naših salonih vam ponujamo različne storitve na enem mestu, zato boste poleg ličenja obraza za posebne priložnosti ali vsakodnevnega ličenja lahko poskrbeli tudi za vaše lase in kožo na obrazu

         licenjeWEB

Kaj je dobro ličenje obraza?
Ličenje ni tako samoumevno kot se morda zdi na prvi pogled. Za dobro ličenje je potrebno upoštevati veliko več kot le obliko obraza in potek obraznih potez V primeru ličenja obraza za posebne priložnosti je dobro vedeti, kakšna bo obleka za to priložnost in kakšna bo pričeska. Pri dnevnem ličenju pa je prav tako potrebno upoštevati pričesko in oblačilni slog. Ličenje obraza mora poudariti naše poteze, nikakor pa nas ne sme v celoti spremeniti. Seveda ne smemo pozabiti na osnovno pripravo kože, ki jo moramo očistiti. V naših salonih priporočamo pred ličenjem obraza izvedbo pilinga večer pred ličenjem. Piling obraza vključuje vse potrebne preparate in postopke, s pomočjo katerih se koža na obrazu popolnoma očisti in na tak način pripravi na ličenje.

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane