Učinkovite metode pomlajevanja kože

  Lassana Lifestyle

V Lassana salonih vam poleg vrhunskih frizerskih storitev ponujamo tudi visokokakovostne storitve na področju nege in pomlajevanja kože na obrazu. Vsi vemo, da so gube na obrazu nadležne in da se staranju ne moremo izogniti. Mini lifting obraza lahko popolnoma spremeni videz vaše kože na obrazu. Ne le, da se boste po končani terapiji odlično počutili, tako boste tudi izgledali. 

Recite zbogom gubam na obrazu!

Zahteve in pričakovanja sodobne družbe po popolnem, mladostnem videzu in napeti koži na obrazu so vse večje, zato se ogromno posameznikov, tako žensk kot tudi moških, odloča za nego obraza s pomočjo nekirurškega liftinga obraza. Pomlajevanje obraza s pomočjo naravnih metod je izredno priljubljeno tudi v Sloveniji, v salonih Lassana pa vam ponujamo storitve, ki bodo vplivale na pomladitev vaše kože na obrazu. S pomočjo ne invazivnih metod pomlajevanja (mezoterapija, lasersko pomlajevanje obraza ipd.) bo vaša koža na obrazu spet izgledala sveže in mladostno, gube na obrazu pa se bodo poslovile. 

Pomlajevanje kože z ELOS tehnologijo

Nekirurško pomlajevanje obraza s pomočjo laserja oziroma ELOS tehnologije izvajamo tudi v naših salonih. Pomlajevanje s pomočjo ELOS tehnologije je izredno učinkovito, saj lahko odpravimo nadležne gube in starostna znamenja. Prav tako pa lahko z laserjem odstranimo tudi popokane žilice in nadležne dlake. Mnogi se odločajo za pomlajevanje s pomočjo laserja, saj je zelo učinkovito in neboleče. Pomlajevanje z ELOS tehnologijo opravljajo za to usposobljeni strokovnjaki, ki vam bodo svetovali, kakšno in koliko terapij potrebujete za optimalne rezultate. Navadno strankam svetujemo tudi vzdrževalno terapijo. To pomeni, da vam priporočamo obnovitveni tretma po nekaj mesecih, s katerim poskrbimo za vzdrževanje dobljenega stanja. Pomlajevanje obraza z laserjem je odlična rešitev za vse tiste, ki si želite osvežiti vaš obraz in imeti napeto ter svežo kožo. Sam postopek je varen in hiter, poteka pa tako, da s svetlobo laserja »napademo« tkivo kože, ki povzroči pospešeno naravno obnovo. Celoten postopek oziroma tretma pripomore k izboljšanem videzu kože in naravni tvorbi kolagena. Lasersko pomlajevanje obraza priporočamo tako ženskim kakor moškim, ki so, mimogrede, redne stranke v naših salonih. V naših salonih pa vam ponujamo tudi piling obraza in ostale metode pomlajevanja, kot je mezoterapija.

         beautiful 3223194 1920 1WEB

Postopek mezoterapije je naravna in učinkovita metoda pomlajevanja

Pomlajevanje kože na obrazu izvajamo tudi z metodo mezoterapije. Gre za naravno in učinkovito metodo pomlajevanja, s pomočjo katerega vam lahko povrnemo lepo, svežo, pomlajeno in napeto kožo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah. Postopek oziroma tretma je razmeroma ne boleč in varen. Igle prodrejo v kožo le do 0,3 mm globoko, zato vbodi ne vplivajo na krvni sistem. Snovi, ki jih uporabljamo pri omenjenem pomlajevanju kože, so povsem naravne, zato je strah pred zastrupitvijo ali predoziranjem odveč.

Vas zanima več o laserskem pomlajevanju ali želite piling obraza? Potrebujete obstojno ličenje obraza z vrhunsko kozmetiko? Obiščite nas v enem izmed naših salonov, kjer vam bodo strokovnjaki svetovali, katera metoda je najboljša za vas.  

         ZA WEB

*KONTRAINDIKACIJE MEZOTERAPIJA: nevrodermatitis, nagnjenost k lišajem, pretirana suhost in luščenje kože, ekcem, akne, luskavica, bradavice, starostne pege, materina znamenja, kožna vnetja, herpesna vnetja, oslabljen imunski sistem ali preobčutljivost kože.

*KONTRAINDIKACIJE FOTOPOMLAJEVANJE: nosečnost in dojenje, fotosenzitivna zdravila, kožne bolezni, oslabljen imunski sistem, kožni rak, motnje strjevanja krvi, alergija na sonce in tetovaže in mikropigmentacije (permanentni make-up).

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane