nail-varnish-WEB

Ugodna, kakovostna manikira v Ljubljani

  Lassana Lifestyle, manikira

Manikira je danes skoraj obvezna, če želite, da bi bile vaše dlani videti zares urejene. Seveda pa pozna manikira veliko oblik, kar pomeni, da je lahko povsem prilagojena vašim specifičnim zahtevam, stilu in morebitnim težavam, povezanim z dlanmi. Šele z upoštevanjem vseh naštetih dejavnikov je možen optimalen rezultat, ki zagotovi obilico samozavesti.

Osnova je negovalna manikira

Za popolno urejenost dlani je nujno, da se vsaj občasno izvede negovalna manikira. Pri tem je zelo pomembno, da se ustrezno uredi obnohtna kožica in da se nanese kvalitetna vlažilna/hranilna krema, ki poskrbi za zdravo kožo na dlaneh. Klasična negovalna manikira je po potrebi nadgrajena še s t. i. obnovitveno. Za popolno manikiro pa priporočamo še piling rok in nežno, sproščujočo masažo. Profesionalno izvedena negovalna manikira je odlična podlaga za nanos želenega laka oziroma urejanje nohtov, kar poskrbi za tisto piko na i.

Vašim željam prilagojeno lakiranje

V salonih Lassana prisluhnemo željam vsake stranke – in jih nato seveda uresničimo. Možna je tako klasična francoska manikira (za nohte na rokah in nogah) kot živahnejša, izjemno moderna poslikava, pri čemer je meja vaša domišljija. Zaupajte nam svoje ideje in potrudili se bomo, da jih spremenimo v realnost. Ne glede na to, ali je vaš stil eleganten, umirjen ali pa morda prisegate na drznejše rešitve pri manikiri, so naši saloni prava izbira za vas. Naši zaposleni se lahko pohvalijo z bogatimi izkušnjami, s poglobljenim znanjem ter s stalnim spremljanjem najsodobnejših pristopov in postopkov. Če želite še posebej dolgotrajen rezultat, priporočamo, da izberete gel lak. Pri tem postopku nanosa, ki v povprečju traja 20 minut, se sušenje izvaja pod posebno UV-lučko. Če so vaši nohti izjemno krhki, pa je mogoče še pred tem izvesti utrjevanje z IBX-sistemom. Pri nas ne boste le številka, ampak bomo poskrbeli za individualen pristop, prilagojen stanju vaših nohtov in vašim željam.

 francoski nohtiWEB  Nohti slovenska WEB
Fotografija: Francoska manikira, delo Sare iz Lassana salona na Stritarjevi 9. Fotografija: Podaljševanje nohtov je delo Amele iz Lassana salona na Slovenski 27.

Koliko stane kakovostna manikira

DERCEVA31WEB Vas skrbi, koliko vas bo stala manikira? Cenik, ki smo ga pripravili, vas bo zagotovo prepričal, da so skrbi povsem odveč. Kljub profesionalnosti ponudbe je namreč cenik zelo ugoden. Tako vas čaka profesionalna in cenovno dostopna manikira. Cenik je seveda odvisen od kombinacije storitev, za katere se zanimate. A tudi pri najzahtevnejših postopkih so cene z našega cenika še vedno izjemno konkurenčne. Prepričajte se sami! Naše zveste stranke pa čakajo še posebne ugodnosti. Včlanite se v naš klub zvestobe (članstvo je povsem brezplačno) ter si zagotovite dodatne popuste na redne cene s cenika in ugodnosti (na primer brezplačno odstranjevanje laka, če se v 31 dneh odločite za ponovno permanentno lakiranje nohtov).

Fotografija: Nežni nohti s podaljšano konico. Delo Mance iz Lassana salona na Derčevi 31.

Manikira + pedikura: predvsem poleti nerazdružljiva dvojica

V naših salonih pa vam ni na voljo zgolj manikira. Pedikura je denimo prav tako ena izmed storitev, ki vam jih ponujamo. Predvsem v poletnih mesecih se zdi pedikura skorajda nepogrešljiva, saj so takrat naša stopala precej bolj izpostavljena. Neurejena stopala nikakor ne pripomorejo k vtisu urejenosti, zato pazite, da ne boste pozabili na ta element. Obenem pa se morate zavedati, da s pedikuro načeloma ni dobro čakati do poletja oz. do takrat, ko se pojavijo težave, ampak je bolje poskrbeti za ustrezno preventivo. Na nas se lahko obrnete za odstranjevanje trde kože na stopalih, za pomoč pri težavah, kot so vraščeni nohti, otiščanec ipd. Ponujamo še masažo stopal, med drugim refleksno masažo stopal, cenik pa je več kot ugoden. Na koncu pa poskrbimo še za lakiranje nohtov. Tudi pri nanosu laka na nohte na nogah je mogoče, podobno kot pri rokah, izbirati med različnimi možnostmi. Med drugim je na voljo dolgo obstojni lak oziroma gel lak. Postopek je tu sicer malenkost daljši, vendar vam na dolgi rok prihrani veliko časa, zato se vsekakor splača razmisliti o tej opciji.

  pedikura slove.WEB

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane