Poleti zaščitite svojo kožo in lase

  Lassana svetuje

Prevelika izpostavljenost sončnim žarkom, ki sevajo tako na našo kožo kot na naše lase, ima lahko precej negativne posledice. Splošno znano je, da »koža ne pozablja«, vendar ne pozabite, da se tudi na vaših laseh lahko poznajo negativni vplivi sončnih žarkov.

Poletje je čas čudovitih dni preživetih na plaži, dolgih sprehodov, visokih temperatur in obilo sonca. To je čas, ko preživimo veliko prostih trenutkov zunaj na soncu. Žal pa ima sonce tudi negativno plat, še posebej, če preživimo ure in ure na neposrednem soncu.

Kako lahko kožo in lase zaščitimo pred soncem
Kožo zaščitite s kremo za sončenje (za bolj svetlo polt se priporoča višji zaščitni faktor), lase pa z izdelki za lase, ki vsebujejo UV-filtre in so hkrati nežni do las in negovalni. Lasje, ki so preveč izpostavljeni sončnim žarkom ali morski soli lahko zelo hitro izgubijo sij, postanejo suhi in težko »obvladljivi«. Ohranite čudovite lase in uživajte v poletnih radostih sproščeno in brez slabe vesti. Poleg zaščitne kreme za kožo in negovalnimi sredstvi za lase, se zaščitite pred soncem tudi s primernimi oblačili, nosite pokrivala za glavo in se izogibajte močnemu soncu in opoldanskim uram.

girl WEB

Svojo kožo in lase zaščitite pred soncem z vrhunskimi izdelki La Biosthetique. S klikom na povezavo, si preberite več o sončni liniji Soleil.

Ne spreglejte privlačne akcije sončne linije Soleil, vrhunske kozmetike La Biosthetique. Namreč ob nakupu vsaj 3 izdelkov iz sončne kolekcije vam podarimo modno praktično torbico ali veliko brisačo za na plažo.

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane