Pripravljeni na poletje s Soleil izdelki

  Lassana Lifestyle

Poletje je sinonim za sonce, morje, neskončne peščene plaže, visoke temperature, sproščene trenutke, zabave in veselje. Hkrati pa se je potrebno zavedati, da imajo visoke temperature in sonce lahko kar nekaj negativnih vplivov vendar, v kolikor se jih zavedamo, lahko brezskrbno uživamo v prostih trenutkih, brez neprijetnih posledic (npr. sončnih opeklin, negativnega vpliva UV žarkov na lase, kožo …).

Poleg negativnih posledic, ki jih ima sončno sevanje na kožo, UV žarki na žalost neposredno vplivajo tudi na lase. Sonce vpliva tako na barvo naravnih las kot tudi na barvane lase. Soleil izdelki vrhunske znamke La Biosthetique, so namenjeni prav zaščiti pred soncem (UV filter; UVA in UVB). Ne da bi lase obtežili, jih nahranijo in zaščitijo pred negativnimi sončnimi žarki.

 Soleil 2018 WEB

 

Sprej za začito pred soncem SPF 30: Spray Invisible z zaščitnim faktorjem 30 ima izjemno lahko konsistenco in nudi zanesljivo takojšnjo zaščito, ne da bi koža ob tem postala mastna ali lepljiva. Zaradi svoje edinstvene konsistence in pršilnega sistema se prosojni sprej enakomerno porazdeli po koži kot izjemno nežna meglica. Kožo navlaži in pomaga do hitrejše in enakomernejše porjavitve. Poleg tega ima zelo prijeten vonj.

 

Soleil šampon za lase izjemno skrbno očisti lase, ki so bili pod vplivom sonca, ter v kolikor ste uživali na plaži, z las odstrani ostanke klora in slano morsko vodo. Izvleček sončnic, ki ne vsebuje olja, lase obnavlja, zaščiti pred novimi poškodbami in jim ponovno daje zdrav sijaj.

Soleil regenerator za lase – z UV zaščito za globinski tretma poškodovanih las zaradi izpostavljenosti soncu. Lasje postanejo mehkejši in prožnejši. Vlaži lase in obnavlja lasno strukturo.

UV zaščitni lak (sprej) za lase (Soleil Laque) je brez potisnega plina s svežo poletno dišavo (sadni svež ekskluzivni poletni vonj), ki ga je posebej oblikoval mednarodni oblikovalec parfumov Geza Schön za Soleil La Biosthetique. Soleil Laque ščiti od sonca poškodovane lase in ohranja obliko pričeske. Primeren je za definiranje posameznih pramenov in kodrov ali kot pršilo za boljšo obstojnost pričeske. Lase ščiti pred intenzivnim UV sevanjem (ima UVA-in UVB- filter), je negovalen, povečuje sijaj las ter nevtralizira proste radikale.

Krema Soleil za po sončenju (Crème Après Soleil) je lahka in hitro vpijajoča krema, ki nudi zaščito pred staranjem kože – nezaščitenega izpostavljanja ultravijoličnim žarkom (t.i.”fotostaranjem”) in poškodb zaradi izpostavljenosti soncu. Spodbuja naravni mehanizem obnavljanja kože in lovi proste radikale. Kožo vlaži, obnavlja, pomirja ter ji vrača mehkobo ter gladkost.

Aktivator porjavitve (Activateur de Bronzage) spodbuja nastajanje pigmenta in s tem porjavelosti. Lahka enostavno in hitro vpijajoča emulzija kožo obilno vlaži. Vsebuje vitamin E, ki oskrbi kožo z vlago in jo pomirja, zagotavlja gladkost in pomaga pri preprečevanju prezgodnjega staranja. Idealno je, da pričnete z aplikacijo aktivatorja približno en do dva tedna pred izpostavljenostjo soncu. Rezultat: koža je idealno pripravljena na poletje in porjavelost (ten kože) se razvije hitreje in bolj enakomerno.

Skin Hair web

*Ne spreglejte privlačne akcije sončne linije Soleil, vrhunske kozmetike La Biosthetique. Namreč ob nakupu vsaj 3 izdelkov iz sončne kolekcije vam podarimo modno praktično torbico ali veliko brisačo za na plažo.

 

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane