Sveža in sijoča koža je v trendu

  Novosti & trendi

Lepotni trend sezone je preprosto brezhibno lepa, zdrava in popolno navlažena koža – koža, ki žari kot po kozmetičnem tretmaju. Poletni svež videz dodatno poudarimo z rdečilom in osvetljevalcem – in seveda s sijočimi zdravimi lasmi.

Zlato pravilo čudovite, sijoče in napete kože je pravilna nega ter skrb za hidracijo. V kolikor si želite obraz poudariti z ličili, najprej na kožo nanesite svežo podlago, ki bo kožo pripravila za nanos ličil ter jo bo hkrati dodatno navlažila. Popolno ličenje namreč zahteva veliko več kot samo nanašanje različnih plasti ličil. Podlaga oziroma »primer«, je eden izmed prvih korakov pri nanosu ličil, ki poskrbi za brezhibni videz kože in hkrati za večjo obstojnost ličil. Podlaga naj bo dovolj nežna in lahka, da bo koži pustila »dihati« in ne bo dajala občutka dodatne plasti – »maske«.

SVEŽA PODLAGA

Za globinsko navlaženost kože lahko poskrbimo z La Capsule Hydratante, vrhunske blagovne znamke La Biosthétique, ki skrbi za zaščito, vlažnost kože, jo opazno gladi in se v kožo lahko vtre tudi pred nanosom ličil.

     HydroCapsule HydratanteWEB

PODLAGA ZA LEPO POLT

Nežna gelna tekstura v rahlo svetlikajoči se biserno rožnati kot tanka svilena tančica prekrije kožo. Polt dobi svežino in nanašanje ličil je lahko. Glow Base od La Biosthétique zakrije manjše nepravilnosti, izpopolni videz kože in kožo neguje z naravnimi izvlečki iz cvetov bananovca in pantenolom ter ščiti z zaščitnim faktorjem 10.

   GlowBaseSPF10WEB

Več si lahko preberete v reviji La Biosthétique SALON BEAUTE, ki jo dobite v Lassana salonih.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane