Prvi koraki do čudovite kože in las

  Lassana Lifestyle

Negovana, čudovita in sijoča koža, brez večjih nepravilnosti ter sijoči in zdravi lasje… so sanje vsakogar. Res, da je potrebno vložiti v to nekaj truda, vendar se vam na dolgi rok vložek povrne. Kožo je treba čistiti vsak dan, ji zagotavljati zadostno nego in dosledno zaščito ter imeti zdrav življenjski slog. Ravno tako je potrebno lase zaščiti pred soncem ter jim zagotavljati zadostno in pravilno nego. Ne pozabite tudi pravilno zaščititi kožo in lase pred vročino in soncem – posebej v poletnem času.

Ko govorimo o popolni koži ne moremo spregledati pomembnosti pitja zadostne količine vode dnevno. Voda sestavlja od 55 do 75 odstotkov človeškega telesa in redno uživanje tekočin je nujno za njegovo optimalno delovanje. Napeta gladka koža, žareča polt, zdravo lasišče in sijoči lasje pa so pokazatelji, da je telo ustrezno navlaženo.

Sijoče polti, ki kot pravimo, sije »od znotraj« ne dosežemo s podlago za ličenjem ali s pudrom. Skrivnost je preprosta: navlaženost, navlaženost in še enkrat navlaženost! Le koža, ki je res dobro navlažena, deluje mladostno napeta in gladka.
Dnevna nega mora zato kožo dobro navlažiti, idealno pa je, če jo obenem še zaščiti.

Ne smemo pozabiti, da le popolno očiščena koža lahko žari. Če delčki umazanije in loj zapirajo pore, ne pomaga niti najboljša nega. Posebno zvečer je priporočljivo tudi dvojno čiščenje. V prvem koraku nežno odstranimo ličila. S čistilno peno, kot je hidroaktivna Mousse Nettoyante od La Biosthetique, pa kožo nežno in obenem temeljito očistimo ostankov umazanije in loja, da lahko diha.

    Mousse NettoyanteWEB

Več si lahko preberete v reviji La Biosthetique SALON BEAUTE, ki jo dobite v Lassana salonih.

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane