Pričarajte zagorel poletni videz obraza

  Lassana svetuje

Letošnje poletje je lepota in sij kože v ospredju. Da lahko podlaga, rdečilo in osvetljevalec razvijejo svoje lepotne učinke, mora biti koža obraza čista, polt enakomerna in brez suhih odmrlih celic. Zato je prvi korak do lepe kože, pravilno čiščenje in nega kože.

Piling kožo zgladi, očisti in poskrbi za to, da koža nego bolje vpije in je ličila lažje nanesti. Kremni gelni piling, kot je Masque Peeling, lahko po potrebi uporabimo tudi le na določenih predelih, recimo, da očistimo T-predel ali predel brade.
 
KLJUČNO JE ZAGOTAVLJANJE DOBRE NAVLAŽENOSTI KOŽE 

Če pred vsakim nanosom dnevne in nočne kreme v kožo vtremo serum, je koža bolj navlažena, gubice na obrazu, po vratu in dekolteju, ki so posledica izsušenosti, izginejo in koža ohrani prožnost.
Sérum Hydratant  kožo že po prvem nanosu dobro navlaži in vlago dolgotrajno veže vanjo. Koža lahko tako optimalno opravlja svojo zaščitno funkcijo ter je videti bolj sveže in mladostno.

NAJ KOŽA ZASIJE

Osvetljevalcev ne uporabljamo več le na ličnicah. Letos poleti je zaželeno, da se koža svetlika. S svetlobnimi učinki se zato igramo na različnih predelih obraza, pod obrvmi, po nosnem grebenu, na ličnicah in na sredini predela nad zgornjo ustnico. Z nanosom osvetljevalca na predel od očesnih kotov do nosnega korena pa odpravimo temne kolobarje in v hipu zbistrimo pogled. Letos je v trenu sveža in sijoča koža.

              DAILY HIGHLIGHTER WEB

Tekoči osvetljevalec od La Biosthetique, Daily Highlighter, z nežnimi svetlečimi pigmenti glamurozno ustvarja prefinjen sijoči izgled. Osvetljevalec poudarja dimenzije obraza, pričara rahlo sijoč videz in je primeren tudi za predel okoli oči. Zahvaljujoč priročnemu aplikatorju omogoča preprosto in natančno uporabo. Rezultat: več konture in čarobnega sijaja.

BREZ SONČENJA DO LEPE PORJAVELOSTI KOŽE OBRAZA

Da bi na obraz pričarali svežo porjavelost, ki deluje naravno, nanese umetnik ličenja pri znamki La Biosthétique Steffen Zoll po nanosu podlage na predel brade in konture obraza malo Earth Glow Gel Ambré. Nato lica poudari s Tender Blush Mystic Red in na veke nanese kremno senčilo Silky Eyes Soft Gold ter tako doseže lep lesk. Presenetljivo preprost, toda glamurozen poletni videz, ki traja od zgodnjega jutra do pozne noči.

EARTH GLOW GEL WEBSILKY EYES SOFT GOLD WEB

Več si lahko preberete v reviji La Biosthetique SALON BEAUTE, ki jo dobite v Lassana salonih.

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane