maska

Nega poškodovanih las – Keen Keratin

  Top izdelek

Suhi in poškodovani lasje, razcepljene konice las, lasje brez sijaja, lomljenje las itd. vse to so znaki, da vaši lasje potrebujejo posebno nego. Predstavljamo vam linijo izdelkov, priznane nemške znamke Keen, namenjene posebej poškodovanim lasem.

ŠAMPON ZA OBNOVO LAS (pH 5,0 – 5,5)

S KERATINOM, PŠENIČNIMI PROTEINI, KREATINOM IN PANTENOLOM izgrajuje strukturo las, zmanjšuje lomljenje in cepljenje las. S keratinom in kreatinom obogatena formula prodira globoko v korenine las in naredi lase voljne ter prožne. Lasje so sijoči in občutno mehkejši.

        samponUntitled 1

REGENERATOR ZA OBNOVO LAS (pH 5,0 – 6,0)
S KERATINOM, PŠENIČNIMI PROTEINI, KREATINOM, PANTENOLOM IN SEZAMOVIM OLJEM izgrajuje strukturo las od znotraj navzven. S kreatinom in keratinom obogatena formula prodira globoko v korenine las in naredi lase voljne in prožne. Lasje so sijoči in občutno mehkejši.

FLUID PROTI RAZCEPLJENIM KONICAM (pH 6,0 – 7,0)
S KERATINOM neguje štrenaste lase in krhke konice. V strukturi las vzpostavlja ravnovesje, brez obtežitve las. Lasje so naravno sijoči in prožni. Po umivanju na z brisačo osušene lase nanesite odmerek v velikosti lešnika. Posebno pozornost posvetite poškodovani dolžini las in razcepljenim konicam. Ne izpirajte! Lase oblikujte po želji. Primerno tudi za uporabo na suhih laseh.

              antispl

 

MASKA ZA OBNOVO LAS (pH 5,0 – 6,0)
S KERATINOM, PŠENIČNIMI PROTEINI, KREATINOM, PANTENOLOM IN SEZAMOVIM OLJEM izgrajuje strukturo las od znotraj navzven. S kreatinom in keratinom obogatena formula prodira globoko v korenine las in naredi lase voljne ter prožne. Lasje so sijoči in občutno mehkejši.

     maska

 

LIQUID CRYSTAL Z OLJEM MAKADAMIJE.

Takojšnja intenzivna nega za suhe, tanke in poškodovane lase. Lase in lasišče ščiti pred izsuševanjem ter neguje poškodovane in razcepljene konice. Skrbi za vitalnost, prožnost in intenziven lesk.

            liqucryst

 

Več o negi razičnih vrst las se lahko posvetujete v salonih Lassana.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane