Najboljši frizer v Ljubljani čaka na vas

  Lassana Lifestyle

Najboljši frizer v Ljubljani čaka na vas v najboljšem frizerskem salonu, kjer boste v prijetnem ambientu deležni strokovne obravnave. Vsi vemo, da je dobrega frizerja težko najti.

Vsakdo izmed nas se je zagotovo že kdaj razočaran vračal iz frizerskega salona, ker mu frizer ni uspel narediti želene frizure, ker ga ni ostrigel tako, kot je pričakoval ipd. Prav zato je pomembno, da je frizer ne le strokovno podkovan v svoji stroki, ampak tudi, da imam smisel za delo z ljudmi, da zna poslušati, da je kreativen in izviren. Ko pa enkrat najdemo najboljšega frizerja, ga nikakor ne smemo izpustiti iz rok. Najboljši frizerski salon in najboljši frizer je bližje, kot si mislite. Za marsikoga je to že najboljši slovenski frizer, ostali, ki pa svojega najboljšega frizerja še iščete, morate obiskati enega naših salonov. Ni vam več potrebno v spletni iskalnik vtipkati “najboljši frizer v lj”, kajti najboljši moški frizer v Ljubljani, kakor tudi ženski frizer, je le korak stran od vas. V salonih Lassana so čakalne vrste kratke, pri nas je zaposleno prijazno osebje, ki vas bo z nasmehom pričakalo v prijetnem ambientu. V naših salonih so zaposleni le najboljši in vrhunsko podkovani strokovnjaki, ki pripravljajo zanimive in izvirne pričeske po željah strank. Obiščite enega naših salonov in se sami prepričajte, da je tam vaš novi najboljši frizer.

           IMG 20180814 173450

Kakšen mora biti najboljši frizer?
Obstaja veliko poklicev, ki zahtevajo dobrega, empatičnega in prijaznega sogovornika in takšen mora biti tudi dober frizer. Ravno zaradi tega dobrega frizerja ne izpustimo iz rok, ko ga enkrat najdemo. Verjetno boste, preden najdete svojega, preizkusili mnoge frizerje. Dobro premislite, komu boste toliko zaupali, da bo postal vaš najboljši frizer. V Ljubljani je veliko frizerskih salonov, le malokateri od njih pa se lahko pohvalijo s tako dolgo tradicijo kot Lassana. Najboljši frizerski salon bo za vas tisti, kjer bo delal vaš najboljši frizer. V Ljubljani pa je lahko to eden izmed naših salonov. Vsi naši frizerji so strokovno podkovani in svoje znanje na področju nege las in frizerstva neprestano nadgrajujejo. Najboljši frizerski salon vam tako ponuja samo najboljše za vas in vaše lase. Ekipa strokovno podkovanih posameznikov, med katerimi je lahko tudi vaš novi najboljši frizer v Ljubljani, bo poskrbela, da boste vedno hitro prišli na vrsto, da bo vaša frizura narejena skladno z vašimi željami in zahtevami, da bo poudarjala vašo osebnost in stil ter predvsem, da bo poudarila vašo lepoto. Najboljši frizer v Ljubljani vam bo znal tudi svetovati glede nege las oziroma bo poskrbel, da bodo vaši lasje vedno lepi in zdravi.

Najboljši moški frizer v Ljubljani in daleč naokrog
Dober frizer ni pomemben samo za ženske, temveč tudi za moške. V naših salonih boste tudi moški deležni ustrezne obravnave in prepričani smo, da boste z našimi storitvami zadovoljni. Verjetno ste tudi sami že kdaj v iskalnik vtipkali “najboljši frizer v LJ” in skušali dobiti dodatna mnenja o frizerjih. Potem verjetno še niste obiskali naš frizerski salon. V salonih Lassana se že leta trudimo združiti tradicijo in kakovost in prav na področju frizerstva imamo ogromno izkušenj in dolgoletno tradicijo. V Ljubljani imamo široko mrežo salonov, v katerih so zaposleni samo najbolj strokovno usposobljeni delavci. Pri svojem delu smo natančni, strokovni, zanesljivi, predvsem pa kreativni, kar je prepoznalo že veliko zadovoljnih strank. Imamo tudi lasten izobraževalni center, kjer v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki s področja frizerstva izpopolnjujemo svoje znanje in smo vedno v koraku s časom na področju modnih trendov v frizerstvu.

Zakaj je Lassana najboljša izbira za vas?
V naših salonih so zaposleni samo ustrezno usposobljeni strokovnjaki, ki vedno prisluhnemo željam naših strank in se prilagodimo vsakemu posamezniku in njegovem življenjskem slogu. Prepričano smo, da si boste naš frizerski salon zapomnili po mnogih pozitivnih lastnostih, med drugim izredno kratko čakalno dobo, po kakovosti naših storitev, strokovno usposobljenih frizerjih, ki bodo poskrbeli, da bodo vaši lasje zdravi, lepi in sijoči. V naših salonih pa ne boste deležni samo frizerskih storitev. Poleg tega vam ponujamo še storitve, kot so pedikura, manikura, ličenje, pomlajevanje in še veliko več. Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot 60 let, zato imamo ogromno izkušenj in znanja. Naše stranke so prepoznale našo strokovnost, prilagodljivost in kreativnost. Nekatere od strank so z nami od naših začetkov, kar je še en dokaz, da smo strokovni in profesionalni. Prav zato je Lassana najboljši frizerski salon za vas.

           IMG 20180809 125443

Najboljši frizer za mlade in mlade po srcu
Naše frizerske salone obiskujejo tako mlajši kot malo manj mladi. Obiskujejo nas vse generacije in za vse poskrbimo strokovno. Nekatere stranke želijo klasično frizuro, nekateri so bolj drzni in hočejo bolj drzne frizure. V vsakem primeru vam bo vaš najboljši slovenski frizer z veseljem ustregel, saj ponujamo širok spekter frizerskih storitev: moško in žensko striženje, otroško in najstniško striženje, modno barvanje s permanentnimi barvami in prelivi, svetlenje las, nega las, trajno kodranje in ravnanje las, balayage, sombre, pompadour moške pričeske, podaljševanje las, fen pričeske, svečane pričeske in spletanje kitk, masaža lasišča in še veliko več.

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane