Poudarite vaše oči z barvami

  Lassana Lifestyle, Nasveti

Poletje je čas, ko je dovoljeno praktično vse. Pisana oblačila z neštetimi vzorci, močne barve in porjavela koža kar kličejo po nekoliko izrazitejšemu ličenju. Zakaj bi vztrajali le pri črni maskari in črnemu svinčniku za oči, če je na barvni lestvici toliko možnosti. Svetleče zelena, mornarsko modra, kraljevo vijolična … meja ni!

Ne glede na vašo barvo oči se poleti lahko poigrate z barvno paleto ličil, ki ne vključuje le sive in črne. Trenutno trendi za poletje 2016 zapovedujejo, da poudarimo le en segment obraza – torej če poudarimo oči, ustnice naličimo le nežno. In obratno, če z močno roza šminko poudarimo ustnice, oči naličimo nevpadljivo. Ne bomo zgrešili, če bomo uporabili nežno zeleno črtalo za oči, vse odtenke modre in vijolične. Tudi pri maskari smo lahko drzne – vijolična in modra maskara sta pravi hit.

Opisani trendi se bodo zagotovo ohranili vsaj še del jeseni.

Vizažisti v naših salonih vam bodo svetovali glede pravilnega ličenja in modnih trendov in produktov. V naših salonih vam nudimo ličila vrhunske znamke La Biosthetique. Seveda pa poskrbimo tudi za dnevno in svečano ličenje.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane