Modna frizura za vse priložnosti

  Novosti & trendi

V frizerskih salonih Lassana vam nudimo nego las in modne frizure, ki ustrezajo strukturi in kakovosti vaših las, klasično in modno striženje ter oblikovanje vseh vrst priložnostnih modnih pričesk. Našo ponudbo smo obogatili tudi z nego obraza, urejanjem obrvi in trepalnic, permanentnim lakiranjem in podaljševanjem nohtov ter ličenjem, zato vas za pomemben dogodek kot na primer valeta, nastop, maturantski ples ali le pomembna večerja,  lahko uredimo v celoti.

 

Modne frizure za ženske in moške

Naši frizerji in frizerke vam nudijo širok spekter kvalitetnih storitev in vam ustvarijo čudovito modno frizuro. Znanje izpopolnjujemo doma in v tujini pri priznanih frizerskih hišah kot sta Tony&Guy in Vidal Sassoon, ki so velika imena glede modne frizure. Ustanovili smo izobraževalni center Lassana Akademija, kjer se v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki in kreativnim timom izpopolnjujemo in spremljamo modne trende, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke glede modnih pričesk. Naš kreativni tim dvakrat na leto predstavi tudi kolekcije kratkih modnih frizur, ki nastanejo izpod škarij in čopičev naših frizerjev. Če potrebujete modne ženske frizure, smo torej pravi naslov.

Pričeske za čudovit večer

Že vrsto let se trudimo, da smo vedno v koraku s časom in da vam ponudimo moderne pričeske, ki bodo kvalitetno in estetsko dovršene. Trudimo se, da vam ponudimo le najbolj kvalitetne storitve z najbolj kvalitetnimi preparati. Če ste naveličani svoje stare in dolgočasne pričeske, obiščite naše salone v Ljubljani in poskrbeli bomo, da boste tudi vi imeli zavidljivo lepo modno pričesko. Prepričani smo, da bomo z našim strokovnim znanjem na področju ženskega in moškega frizerstva ter modnih pričesk zadovoljili tudi najbolj zahtevne stranke. Nudimo vam modno striženje, niansiranje in barvanje, oblikovanje modnih frizur za različne priložnosti, shiatsu masažo lasišča, podaljševanje in trajno kodranje las ter ostale dodatne storitve. Modne ženske frizure nudimo vsem, ki jih čaka morda pomemben večer in želijo uglajen videz. 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane