Zimska nadloga: suhi lasje

  prodaja izdelkov, Top izdelek

Suhi poškodovani lasje so še posebej občutljivi pozimi, zato jim pomagamo z dodatno nego

V zimskem času je potrebno za lase še dodatno poskrbeti, saj so izpostavljeni velikim spremembam temperature. V notranjih prostorih je zrak zelo topel in suh, kar lasem ne odgovarja. Začnejo izgubljati vlago kar pomeni, da postanejo suhi in krhki.Suhi poškodovani lasjeso zelo občutljivi, zato je za njih najučinkovitejša profesionalna nega. V naših salonih nudimo različne nege, ki so primerne za suhe lase. Pogost spremljevalni pojav je tudi suho in srbeče lasišče. V tem primeru strankam priporočamo kisikovo terapijo, ki predstavlja intenzivno in globinsko nego. S posebno napravo razpršimo čisti kisik na kožo in lase. Na ta način dosežemo boljšo prekrvavitev, lasje imajo večji volumen in zaprto povrhnjico. Pri ostalih frizerskih storitvah kot so barvanje, beljenje pa kisik poveča učinkovitost preparatov kar zagotavlja boljšo obstojnost. S kisikovo terapijo preprečujemo tudi naelektrenost las, ki se pojavlja v zimskem času in je običajno zelo moteča.

Suhi lasje so posledica notranjih in zunanjih dejavnikov

Suhi lasjeso podvrženi lomljenju in zapletanju, zato jim je čimprej potrebno pomagati in povrniti vlažnost. Razlogi za takšno stanje so različni. Notranji dejavniki kot so neustrezna prehrana, različne bolezni, genska zasnova, stres vplivajo na kvaliteto las. Stanje se še dodatno poslabša zaradi zunanjih dejavnikov kot so uporaba neustreznih negovalnih sredstev, prekomerna uporaba sredstev za oblikovanje, posledica nekvalitetnega barvanja in prekomerne uporabe toplotnih naprav kot so sušilnik, kodralnik in likalnik terneustrezna stopnja vlage v notranjih prostorih in podobno. Rezultat vseh navedenih dejavnikov so suhi lasje.

Kaj pomaga suhim lasem?

Uporaba ustreznih negovalnih izdelkov ter sprememba načina življenja sta dva ukrepa, ki sta najpomembnejša. Za izboljšanje klimatskih pogojev v notranjih prostorih je najboljša rešitev uporaba vlažilnikov, ki poskrbijo za zadostno raven vlage v prostoru. Imajo pozitiven vpliv na kožo, lase in splošno počutje. Suhe lasne konice popravijo seveda tudi z uporabo kvalitetne maske,ki so vlažilne in hranilne. Pri izbiri je potrebno upoštevati vse specifike, ki jih imajo določeni suhi lasje.Maska za suhe laseposkrbi za izdatno nego, zato je priporočljiva občasna uporaba. Kvalitetna lasna kozmetika je zelo dobra investicija, saj vam bo pomagala da bodo vaši lasje lepi in zdravi. Tudi izbira sušilnika, kodralnika in likalnika ni zanemarljiva. Na trgu je veliko izdelkov, nekateri izmed njih pa le niso tako efektivni. Lasem nudijo zaščito in tako preprečujejo izsušitev.

Za vas ponujamo REŠITEV – linijo DRY HAIR LaBiosthetique.

Linija Dry Hair suhim lasem podarja elastičnost, sijaj in mehkobo. Kompleks hidrolipidov jerihosnke rože in črnega ovesa zagotavlja do 34% več mehkobe in do 40% večjo stopnjo navlažensoti, regeneracije in izboljšanja strukture las že po peti uporabe.

Na voljo so vam naslednji produtki:
SHAMPOO -Šampon za suhe lase zelo nežno očisti lase, ne da bi poškodoval naravne zaščitne snovi. S snovmi, ki vlažijo in oljnimi snovmi, ki hranijo, so lasje znova mehki in zlahka se razčešejo. Čisto razkošje zahvaljujoč prijetnemu vonju.
CONDITIONING SPRAY -Dvostopenjska hitra nega, ki lase takoj naredi mehkejše, bolj gladke in primerne za oblikovanje. Izravna strukturne poškodbe in ščiti lase pred nadaljnjim izsuševanjem.
CONDITIONE -Negovalni regenerator za svilnate lase, lasem povrne mehkobo in voljnost. Lasem doda živahen lesk in prijeten vonj. Oblikovanje in razčesavanje je preprosto.
MASK -Intenzivna regenerativna nega las obnovi zelo suhe, poškodovane lase globoko do lasnih korenin in jim vrača lesk in mehkobo. Občutljiva struktura se trajno okrepi. Lasje so opazno bolj prožni in njihovo oblikovanje je znatno lažje.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane