Pedikura rešuje problematiko stopal

  Lassana svetuje

Namen pedikure je poskrbeti za lepa in urejena stopala in odstraniti morebitne glivice na nogah in glivice na nohtih. Stopala so namreč eden najbolj obremenjenih delov telesa, ki jih še dodatno obremenjujejo dolgotrajno stanje in neudobna obutev. Dolgotrajno zanemarjanje stopal lahko privede do neprijetnih in tudi bolečih stopal, pogoste pa so bolečine v peti. Vzroki za boleča stopala so trda koža na stopalih, otiščanci, kurja očesa, vraščeni nohti, zadebeljeni nohti in celo glivice na nogah. Tem težavam pa klasična estetska pedikura ni kos, saj njihovo odpravljanje terja zahtevne postopke odstranjevanja in zdravljenja. Medicinska pedikura za zdravljenje tegob na nogah uporablja kirurške instrumente, pedikerji, ki jo izvajajo, pa so za to tudi strokovno usposobljeni in uporabljajo profesionalno opremo za pedikuro.

 

Postopek klasične in medicinske pedikure

Klasična pedikura vključuje nego za noge in stopala. Postopek pedikure na nogah se začne z namakanje nog v kopeli, ki mu sledi odstranjevanje trde kože na nogah, na stopalih, nato pa sta po potrebi na vrsti odstranjevanje glivic na nohtih in seveda še nega in oblikovanje nohtov. Po želji vam nohte tudi nalakiramo. Nudimo vam tudi geliranje nohtov. Medicinska pedikura stopal pedikerskega salona Lassana Ljubljana zajema odstranjevanje trde kože na podplatih in odstranjevanje otiščancev in kurjih očes ali bradavic. Za korekcijo vraščenih nohtov uporabljamo posebno vzmetno sponko, ki jo izdelamo za vsak noht posebej. Učinkovitost in eleganca naših vzmetnih sponk je edinstvena, cenovno pa zelo ugodna. Prav tako vas sponka ne ovira pri vsakdanjih opravilih ali pri športu. Postopek medicinske pedikure zaključimo z oblikovanjem in lakiranjem nohtom, na voljo pa so tudi nege in masaže stopal.

Strokovno usposobljeni pedikerji bodo v štirih naših salonih Lassane poskrbeli, da bodo vaša stopala zdrava, lepa in urejena. Medicinska pedikura je na voljo v salonih na Dalmatinovi 11, Derčevi 31, Slovenski 27 in Zaloški 7. Medicinska pedikura pedikerskega salona Lassana Ljubljana vam je na voljo tudi v zavetju vašega doma. Naši pedikerji vas bodo namreč z veseljem obiskali tudi na domu ali bolnišničnem oddelku.

Možna je tudi medicinska pedikura na domu.

V salonih Lassana vam nudimo širok spekter kakovostnih storitev mokre pedikure, znani pa smo predvsem po zahtevni medicinski pedikuri. Tako klasična kot medicinska pedikura sta namenjeni tako moškim kot ženskam, ob pogledu na cenik storitev pa se lahko prepričate, da so vse naše storitve tudi cenovno ugodne.

Vabljeni!

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane