Žensko striženje

  Lifestyle, Nasveti

Ženske smo rade urejene in opažene. Raziskave so pokazale, da ženske preživimo v povprečju 55 minut na dan za naš izgled. A še tako lepo naličen obraz, brezhibna oblačila in urejene roke enostavno niso dovolj. Pika na i našega osebnega izgleda je zagotovo urejena ženska pričeska. Kvalitetno žensko striženje poudari vaš obraz, a tudi osebnost in vaš oblačilni slog.

Trendovsko ali klasično žensko striženje?

Dober ženski frizer nenehno spremlja modne trende in se izobražuje. Svoji stranki zna svetovati idealno žensko striženje glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter njeno osebnost in slog. Pri tem nikakor ne sme zanemariti njenih želja. Dame se lahko odločijo med klasičnimi in modnimi smernicami ženskih pričesk. Ne glede na odločitev je najpomembneje, da se s pričesko dobro počutimo in jo znamo nositi.

Sanjski ženski frizer – kako ga najti?

Poklic frizerja je hkrati kombinacija poklicev arhitekta in psihologa. Znati mora poslušati in svetovati, hkrati pa prepoznati vaše obrazne poteze in obliko glave ter narediti idealno žensko pričesko. V 14-ih Lassaninih frizerskih salonih je zaposlenih preko 100 frizerjev – zagotovo boste našli svojega frizerja, ki bo ustrezal vašim zahtevam. Kam boste torej stopili na kvalitetno žensko striženje, je seveda vaša odločitev. V Lassani pa srčno upamo, da se kot naše dolgoletne stranke odločite za nas.

Kako izbrati idealno žensko pričesko?

Žensko striženje nikakor ni enostavno delo. Ko dama obišče salon, pred ženskim frizerjem stoji velik izziv. Le dober frizer bo znal upoštevati vse ključne točke, da bo stranka iz frizerskega salona odšla zadovoljna s svojo novo podobo. Vsi vemo, da iz salona vedno odidemo z brezhibno pričesko. In vsi vemo, kakšna je ta pričeska naslednjega jutra. Še tako modna pričeska mora biti nujno tudi enostavna za vzdrževanje. Sodobna ženska tako išče ženskega frizerja, ki bo znal narediti očarljive kodre ali stroge linije, ki jih bo stranka z lahkoto vzdrževala.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane