10% POPUST na moško striženje

  Lassana akcije

Kakovostno moško striženje ni nikoli iz mode

K urejeni podobi vedno sodi tudi urejena frizura, tako pri ženskah kot pri moških. Če hočete imeti dobro frizuro, je nujno, da se odločite za resnično kakovostno moško striženje.

 

Le tako si boste lahko tudi doma oblikovali lepo pričesko. Izognite se situacijam, ko je vaša pričeska ob odhodu iz salona odlična, ko si jo skušate oblikovati sami, pa ne gre. Dober moški frizer poskrbi, da se boste lahko uredili tudi sami. Predvsem pa zna stranki svetovati in upoštevati njene želje. Ne glede na to, kakšno frizuro si želite – sodobno ali bolj klasično – kakovostno moško striženje ni nikoli iz mode.

Pri nas razumemo moške, kateri nimajo veliko časa, oz. se jim ne da sedeti dolgo pri frizerju , zato striženje opravimo v kratkem času, vendar zaradi tega nič manj kvalitetno. Z veseljem pa posvetimo več časa tudi tistim moškim, ki jim je razvajanje v salonu všeč in si za to opravilo rezervirajo nekoliko več svojega časa. Ker se tudi zavedamo, da pri moških, katerih lasje rastejo hitro, potrebujejo ponovno striženje v kratkem časovnem obdobju. Ravno zato v VSEH NAŠIH SALONIH ponujamo super akcijo!

Za vse člane kluba Lassana 10% popusta na moško striženje – mokro ali suho – v roku 31 dni.

Na področju oblikovanja in nege las posebno mesto zavzemajo modne moške frizure. Čeprav se na prvi pogled s svojimi lasmi bistveno več ukvarjajo ženske, pa se tudi moško striženje tako pri nas kot v svetu vseskozi ravna po modnih smernicah. Poleg tega so tudi na to področje prodrle sodobne tehnike barvanja, striženja in nege las, ki jim v salonih Lassana ves čas sledimo. Le tako vam lahko ponudimo moško striženje, ki je sodobno in v koraku s časom. V vseh 14 salonih po vsej Ljubljani je na voljo moški frizer, ki je posebej izobražen za striženje moških in se redno izobražuje na področju urejanja moških las.

 

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane