POPUST na barvanje las

  Lassana akcije

Barvanje las je postalo nekaj vsakdanjega. Lase si redno barvajo tako dekleta kot tudi fantje, čeprav nimajo težav s sivimi lasmi. Nekateri le niso zadovoljni s svojo naravno barvo las,  nekateri si želijo spremeniti videz ali biti bolj v trendu, v koraku z modo. V vsakem primeru je vsakdo, ki se barva, redno primoran svojo barvo osvežiti, jo zamenjati s kakšno drugo barvo ali si le prikriti narastek.

Ravno zato smo v vseh naših 14. salonih pripravili stalno akcijo, ki bo navdušila vse ljudi, ki si barvajo svoje lase.
Za vse člane kluba Lassana 5€ POPUSTA na ponovno barvanje las v roku 28 dni.

Modno barvanje las – slediti trendom ali ostati zvest sebi?

Tako kot se iz leta v leto oziroma iz sezone v sezono spreminjajo modne smernice za oblačila, se spreminja tudi modno barvanje las. Vsako leto se pojavi kakšen odtenek, za katerega strokovnjaki napovedujejo, da bo letošnje leto najbolj priljubljen. V frizerskih salonih Lassana redno spremljamo modne napovedi in sledimo temu, kakšni naj bi bili odtenki barv za lase prihajajočo sezono, a še vedno ohranjamo temeljno idejo, da ne gre nikoli za vsako ceno slediti modnim zapovedim. Predvsem zato, ker je cena barvanja las zgolj zaradi mnenja nekoga drugega, lahko previsoka. Ne za vaš žep, temveč za vaš videz.

Kakšno barvo las izbrati?

V frizerskih salonih Lassana sodelujemo z najbolj kakovostnimi proizvajalci barv za lase, ki imajo na voljo izdelke, ki čim manj obremenjujejo lase in lasišče. Za uporabnike je pomembna predvsem barva oziroma to, kako jo izbrati. Pri nas modno barvanje las vedno vključuje tudi pogovor s stranko, svetovanje o izbiri barv in modne pričeske ter čim podrobnejše pojasnilo, kakšen bo končni rezultat. Osnova pa so seveda vedno želje stranke. Naša naloga je, da stranki strokovno svetujemo, kakšno barvo izbrati in kakšni so trenutni trendi za modno striženje in barvanje las. Da so uporabniki naših storitev zadovoljni, nam že veš čas dokazujejo naše redne stranke, ki se k nam vedno znova vračajo.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane