»MUST HAVE« frizure letošnjega poletja

  frizura, ideja, modni trendi, Novosti & trendi, pričeska

Poletje je že tu! Kako pa se pravilno pripravimo nanj?

Z novo, osveženo pričesko seveda!

V Lassani smo v kolekciji POMLAD – POLETJE ustvarili 6 različnih stilov, ki so vodilni trendi to poletje. Morda dobite novo idejo, ki vas bo prepričala, da še pred dopustom obiščete frizerja.

 

Vsak modni videz ima odlično prepletanje striženja, barve in stila ter navdihuje z individualnimi, sodobnimi tehnikami barvanja. Barve tako postanejo bolj rafinirane in prefinjene, vendar ne izgubijo karizme in sijaja: blondinke, rdečelase, pastelne in brunetske tako izgledajo sijoče in lahkotne hkrati. Pričeske so raznovrstne od spetih kit do elegantnih kodrov – nismo pozabili niti na moške.

 

Bodite edinstveni. Izstopajte. Zablestite!

 


 

Valoviti kodri so kot nalašč za osvežitev pričeske v poletnem času. Predstavljajo sproščen videz – kot, da ste ravno prišli iz plaže.
Ker pa kodri ne trajajo skozi celo poletje, jih lahko dopolnite z barvanje pramenov s tehniko Balayage.
Vaši lasje bodo izgledali sveži in naravni – efekt je namreč  podoben,  kot da je poletno sonce opravilo svoje delo.  

 

 

 

Pomlad in poletje s seboj prineseta visoke temperature, ki kar kličejo po spetih pričeskah. Poleg razmršene fige in gladkega konjskega repa so to seveda lahko tudi kite.
Letos so v trendu kite bogatega videza, pletene v stilu ribje kosti in francoske kite, ki se zaključi v obliki fige.
V nadaljevanju preverite, kako jih nosijo dekleta z Instagrama in poiščite svoj navdih!

 

Moške frizure so doživele že veliko sprememb skozi čas.
Letošnje poletje vam v Lassani predstavljamo zmagovito kombinacijo asimetrične in s fenom oblikovane pričeske.
Prednost takšne frizure je, da poudari gostoto las in jim da lahkoten značaj. Pristoji vsakemu moškemu neglede na njegovo starost.

 

V času 90. let je bila v trendu tako imenovana cik cak frizura. Letos ponovno pridobiva na priljubljenosti, vendar tokrat v kombinaciji s kitkami.
Oblikuje se jih s posebnimi kodralniki, ki ne vzamejo veliko časa, kar je v poletnem času, odlična novica.  Dodaten efekt dodajo še močno razmršeni lasje, kateri dodajo bujnost in poudarijo življenje v laseh.

 

Igrivost svetlih in temnih odtenkov skupaj predstavlja večplastnost, ki je ključnega pomena. Omogoča mladosten barvni videz poln značaja in igrivega kontrasta.
Za ta barvni videz je vrhnji del las poudarjen in toniran z odtenki, ki jih je navdihnil sončni zahod.

Takšna kombinacija odtenkov odlično pride do izraza predvsem na kratkih in srednje dolgih laseh.

 

Rjava barva odraža ženstven videz s pravim značajem.

Za vse ljubitelje klasike je minimalističen paž prava odločitev. Preprostost in prefinjenost odražata vse prvine, ki jih premore pariška dama. Mornarsko modra in barvna svilena rutka lepo poživita eleganten modni stil.

 

 

Urejeni od glave do pet.

 

­Če si tudi vi želite biti to poletje IN si svojo pričesko lahko uredite v enem izmed štirinajstih salonov v Ljubljani.  Ker se v Lassani zavedajo, da je čas dandanes dragocen, vam na enem mestu ponujajo skoraj vse!
Poleg frizerskih storitev nudijo tudi kozmetične storitve – od lakiranja nohtov, pedikure, depilacije pa vse do podaljševanja trepalnic.  Tako boste v celoti pripravljeni za vroče poletne večere.

 

 

Preizkusite, katera modna pričeska bi najbolj pristajala vam in se NAROČITE ZDAJ!

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane