OTVORITEV NOVEGA SALONA

  kozmetične storitve, kozmetični salon, novosti, Novosti & trendi, pediker, pedikura

 OTVORITEV NOVEGA KOZMETIČNEGA SALONA

 

15. junij je bil za nas še posebej vesel dan. Lassanino družino smo povečali za dodaten kozmetičen salon, ki se nahaja na Tržaški 37. Kozmetični del se je pridružil že obstoječemu delu frizerskega salona. 
Po uvodnem slavnostnem nagovoru direktorja, smo skupaj nazdravili novi pridobiti in si ogledali notranje prostore. 

 

Seveda nismo pozabili tudi na tiste, ki se se niste udeležili otvoritve in smo za vas pripravili OTVORITVENI POPUST!

S klikom na spodnji gumb si pridobite KUPON ZA 30% POPUST NA VSE KOZMETIČNE STORITVE, katerega lahko sprintate ali pa naredite posnetek telefonskega zaslona in sliko pokažete na blagajni salona.

KUPON ZA POPUST

 

 

  IMG 3458    


 
IMG 3455  


     
IMG 3467  

 

OGLEJ SI VIDEO OTVORITVE

 

Ponudba v salonu: pedikura

 

Vodilna panoga, ki nas zaznamuje že vse od leta 1976 je pedikura.  Namen pedikure je poskrbeti za lepa in urejena stopala ter odstraniti morebitne glivice na nogah in glivice na nohtih. Stopala so namreč eden najbolj obremenjenih delov telesa, ki jih še dodatno obremenjujejo dolgotrajno stanje in neudobna obutev. Dolgotrajno zanemarjanje stopal lahko privede do neprijetnih in tudi bolečih stopal, pogoste pa so bolečine v peti. Vzroki za boleča stopala so trda koža na stopalih, otiščanci, kurja očesa, vraščeni nohti, zadebeljeni nohti in celo glivice na nogah. Tem težavam pa klasična estetska pedikura ni kos, saj njihovo odpravljanje terja zahtevne postopke odstranjevanja in zdravljenja. Medicinska pedikura za zdravljenje tegob na nogah uporablja kirurške instrumente, pedikerji, ki jo izvajajo, pa so za to tudi strokovno usposobljeni in uporabljajo profesionalno opremo za pedikuro.

Poleg pedikure vam v salonu ponujamo še ostale storitev – depilacija, manikura, nega obraza, ličenje…

Dejansko se lahko v omenjenem salonu uredite od pet do glave!

Svoj termin lahko že izberete preko spletnega naročanja. 

NAROČI SE

medicinska pedikura

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane