KEEN konferenca v Berlinu

  haircolor, KEEN, lepota, Novosti & trendi

25. avgusta je v Berlinu potekala mednarodna konferenca (International KEEN Export Conference).  Distributerji kozmetike KEEN prihajajo iz 24 različnih držav in v Berlinu so čas izkoristili predvsem za spoznavanje. Direktor podjetja Lassana dr. David Cukjati je na konferenci predstavil poslovni model in prodajo v Sloveniji.

Podjetje Lassana je prejelo posebno priznanje nemškega proizvajalca HACO GmbH za zastopanje njihove blagovne znamke na Slovenskem trgu vseh 10 let obstoja te profesionalne lasne kozmetike. Direktorica proizvajalca Annegret Ewald (na sliki) je takšno priznanje podelila le še Rusiji in Portugalski.
Razveselila nas je tudi podeljena trofeja za najboljšega prodajalca kozmetike za nego las 2018/19 – največ prodanih produktov na 1000 prebivalcev. 
Tako smo poslovanje v majhni Sloveniji,  predstavili kot zgled drugim državam.

KEEN CONFERENCE2019 1129

KEEN aktivno razvija in izboljšuje recepte svoje lasne kozmetike.  Že v mesecu septembru bomo tržišču predstavili izredno negovalne barve brez amonijaka, ki omogočajo varno barvanje tudi poškodovanih las. V letu 2020 pa povsem novo styling linijo produktov. 

KEEN CONFERENCE2019 1131

 

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane