Poročna pravljica z Lassano 

  Lifestyle, Novosti & trendi, poročne frizure, poročni sejem, poroka, pričeska

Ko pomislite na poroko, sanjate o beli čipki, negovani in sijoči koži ter popolni pričeski. Pri Lassani smo se že pred časom usmerili tudi v oblikovanje poročnih in slavnostnih pričesk ter poročnega makeupa, ki sta poleg izbire obleke, najbolj stresna dejavnika za nevesto. Ekipa naših profesionalnih frizerjev in vizažistk vas bo na poročni dan spremenila v sijočo zvezdo, zato se boste lahko brez težav prepustili najlepšim trenutkom vašega čarobnega dne. Hkrati bomo prisluhnili vašim željam in vam glede na vaš tip las in potez obraza znali svetovati pri izbiri poročne pričeske in makeupa. Z našimi sodobnimi tehnikami in znanjem ustvarjanja obstojnih pričesk in makeupa boste neveste lahko res brezskrbno uživale vsak trenutek vašega poročnega dne. Na vaši poroki bodo pričeske ostale brezhibne vse do jutranjih ur, ve pa boste žarele z obstojnim makeupom, ki ga tudi solze sreče ne bodo pokvarile. 


1                                     Pri našem razstavnem prostoru so svetovale Nika Lemut, Laura Vidmar, Sara Lindič, Loti Jerina.

V sredini oktobra je v Festivalni dvorani v Ljubljani potekal Poročni sejem 2019, na katerem se je med 70. razstavljalci predstavilo tudi naše podjetje s poročnimi pričeskami. Organizatorja poročnega sejma, Špela in Dušan Šebenik iz podjetja PMM Plus sta pričarala pravljično atmosfero za bodoče poročne pare. Gosti so lahko občudovali najnovejše trende poročnih vabil, dekoracij, oblek, ličenja in pričesk. Za glasben predah je poskrbela Tinkara Kovač, za modno navdušenje pa glamurozna modna revija kreacij oblikovalke Maje Ferme. 

2      

Na vajin poročni dan mora ličenje, urejeni nohtki in poročna pričeska ustrezati predvsem vajini osebnosti. Prav tako je pomembno, da se vajin izgled sklada s poročno obleko in tematiko poroke.  
Da si boste lahko ustvarili približen cenovni okvir, vam prilagamo cenik predvidenih osnovnih storitev.

ZANJO 

Svečana pričeska: 40 eur

Poročno ličenje: 60 eur

Lakiranje nohtov: 6 eur

ZANJ 

Moško urejanje: 23 eur

Modno urejanje brade: 13,50 eur

Za vaju z ženinom, poročne priče, družice in ostale družinske člane bomo poskrbeli v naših salonih ali na vaši poročni lokaciji. Pri slednjem si pridržujemo pravico do povrnitve potnih stroškov.

4

 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane