Ideje in trendi poslovnega ličenja

  Lifestyle, makeup, Novosti & trendi, poslovno

Eden najlepših ženskih praznikov je zagotovo dan žena, mednarodni dan žensk, ki ga 8. marca praznujemo v približno 100 državah.  Večini dam je praznik ljub, ker na ta dan dobijo majhno pozornost svojih partnerjev, prijateljic, nadrejenih… Marsikdo pa v resnici ne ve, kaj praznujemo na dan žena. »Dan žena« je bil v originalu »dan delovnih žena« in z njim obeležimo dan ekonomske, socialne in politične enakopravnosti ter dosežkov žensk.20200115 134025

V Lassani smo v znamenju dneva žena, za vse pripadnice nežnejšega spola pripravili nekaj idej poslovnih make upov, s katerimi boste tudi v službi vedno urejene in ženstvene. Nekatera delovna mesta zahtevajo ustrezno uporabo ličil, poslovne ženske pa se dobro zavedajo, da je njihova vizualna podoba poleg strokovnosti še kako pomembna. Naše make up artistke pri poslovnih videzih svetujejo uporabo naravnih tonov, tople zemeljske barve in da z ličili ne pretiravate. 

20200115 134025

Za kakšen navdih, nasvet ali pa, ker se vam zjutraj preprosto ne da naličiti in se rade prepustite, so naši saloni odprti že od šeste ure zjutraj, kjer vam še pred službo ali sestankom z veseljem priskočimo na pomoč in vam priskrbimo popoln poslovni make up. 

Cena za dnevni make up: 24 eur

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane