LASSANA LOGO MAGAZIN FRONT

Nasveti za stranke v času koronavirusa

  frizerski salon, frizerstvo, koronavirus, Lassana svetuje, Nasveti, pedikura

Pozdravljeni,

mnogo naših zvestih strank se vsakodnevno obrača na nas z najrazličnejšimi vprašanji. Ker vam želimo v tem časuponuditi kar največ podpore, smo vam pripravili nekaj splošnih pojasnil.

1. KDAJ BODO LASSANINI SALONI PONOVNO ODPRLI SVOJA VRATA?

Vsi si želimo, da bi se to zgodilo čim prej. Na žalost pa smo odvisni od ukrepov vlade. Takoj, ko bo vlada prižgala zeleno luč za opravljanje frizerske in kozmetične dejavnosti, bomo ponovno odprli salone.

2. ALI BO POTREBNO NAROČANJE?
Zavedamo se, da ste nekateri že imeli rezervirane termine, preden smo zaprli salone. Žal se bo na termine potrebno ponovno naročiti. Naročanje bo predvidoma obvezno in vas bomo še pravočasno obvestili, kdaj bo možno opraviti rezervacije. Da ne boste zamudili prostih terminov in boste hitreje obveščeni, vam priporočamo, da se naročite na Lassanine E-novičke. Tako, si boste lahko med prvimi zagotovili svoje termine (prosimo, da preverjate tudi predal promocij v e-pošti).
Redno spremljajte tudi našo spletno stran in Facebook ter Instagram profil, kjer vas bomo aktivno obveščali o novostih.

3. ALI OPRAVLJATE STORITVE NA DOMU?
Z odlokom vlade o preprovedi opravljanja frizerskih in kozmetičnih storitev, ne smemo izvajati niti storitev na domu. Takoj, ko bomo lahko nadaljevali z dejavnostjo, vam bomo omogočili tudi storitve v domačem okolju.

4. POTREBUJEM FRIZERSKI MATERIAL, KJE GA LAHKO DOBIM?
Da ne bi ostali brez kvalitetnih izdelkov za osebno nego las in kože, smo za vas odprli novo spletno trgovino! Pohitite z nakupom, saj lahko samo do 30.4. opravite nakup kar 20% ceneje. Ob zaključku nakupa vpišete kodo SKUPAJ20, ostalo prepustite nam!

 

V kolikor imate dodatna vprašanja s področja NEGE LAS, PEDIKURE ali KOZMETIČNIH STORITEV, nam jih pošljite preko obrazca na
sledečem linku:https://lassana.si/kontakt.

Naši strokovnjaki in strokovnjakinje bodo v najkrajšem času odgovorili na vaša vprašanja.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane