IMG_20200820_122835

Kisikova terapija: hidracija kože in las

  kisikova terapija, nega kože, nega obraza, Novosti & trendi

Globoko smo že zakorakali v jesen, zagorelost je izginila, sledi poletnega sonca pa so ostale na naši koži. Koža je utrujena, izsušena in brez sijaja. Centralna kurjava in suh zrak pa naši povrhnjici, ki jo še dodatno izsuši, res ne naredita usluge. Uporabljamo lahko 1001 kremo, pa vendar učinek ni dolgotrajen, ampak imamo občutek, da le rešujemo neko stanje kože, ki se nikakor ne popravi in nima tistega sijaja, kot bi si želeli.

V naših salonih vam ponujamo kisikovo terapijo, ki prodre v najglobje sloje vaše kože in las ter optimalno povzroči obnavljanje celic. Kisikova terapija je za uporabnika popolnoma varen in neinvaziven tretma. S posebnim aparatom vam z blago sapico na kožo ali lasišče vpihamo kisik, ki prodre v kožne pore. Pri tretmaju uporabljamo čisti kisik, z dodatkom seruma, ki ga izberemo glede na potrebe vaše kože oz. las. Tretma omogoča boljšo prekrvavljenost kože, cirkulacijo limfe, zato z njegovo pomočjo vaši koži lahko povrnemo prožnost, svežino in sijaj.
Kisikova terapija je prav tako učinkovita pri glajenju manjših površinskih gubic ter pri celjenju mozoljev. Nadvse učinkovita je pri negi las in lasišča saj vzpodbuja rast močnejših in debelejših las, izboljša pa tudi učinkovitost barvanja. Z njo lahko ublažimo ali popolnoma rešimo težave z lasiščem, kot so srbečica, rdečica in celo prhljaj. Rezultati bodo vidni že po prvem tretmaju, z večimi ponovitvami pa so učinki dolgotrajnejši. Privoščite svoji koži in lasem popolno hidracijo s kisikovo terapijo.

NAROČI SE NA TRETMA

Učinki terapije: 

 

napeta koža in sveža polt,
hidracija kože
glajenje površinskih gubic,
 hitrejše celjenje mozoljev,
boljša prekrvavitev kože,
boljša cirkulacija limfe
spodbuja rast močnejših in debelejših las,

neguje vaše lase, da bodo zdravi, gladki in sijoči
 izboljša učinkovitost in obstojnost barvanja.

 

  Kisikova terapija kože
 OBRAZ  28,00 €
 OBRAZ, VRAT, DEKOLTE  39,00 €
 OBRAZ, VRAT, DEKOLTE, ROKE  49,00 €
  Kisikova terapija las in lasišča
NEGA S KISIKOM IN SERUMOM   10,00 €

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane