Nov salon, novi izzivi na Regentovi 1

  frizerski salon, novosti, Novosti & trendi, pedikura

S ponovnim odprtjem salonov, v torek 15.12. je bil za nas še toliko bolj pomemben dan, saj je zaživela in odprla vrata še ena naša nova lokacija, frizersko – pedikerski salon na Regentovi 1. Salon se nahaja v pritličju nove stavbe Roza kocke v Dravljah, pred njim pa je za naše stranke tudi brezplačno parkirišče. Svetel, topel in moderen ambient vas bo pozdravil takoj ob vstopu v salon. V salonu uporabljamo vrhunsko lasno kozmetiko La Biosthetique in vas razvajamo z ritualom lepote.

Stranke ste vabljene na našo novo lokacijo, kjer vas že pričakuje del ekipe iz salona na Zaloški. Poleg klasičnih frizerskih storitev, vas bomo lahko razvajali s kisikovo terapijo las in lasišča, vam oblikovali in pobarvali obrvi ter pobarvali trepalnice in vam nudili izvrstno medicinsko pedikuro. Naše pedikerke so specializirane za raznovrstne težave, ki se pojavljajo na stopalih in nohtih, odstranjujejo kurja očesa, izvajajo korekcije vraščenih nohtov s sponkami ter vam po vaši želji naredijo tudi sproščujočo kraljevsko masažo stopal in nog.

Strokovno podkovana in vedno nasmejana ekipa, vam bo vsakič ustvarila prijetno vzdušje, da se boste k nam z veseljem vračali.

Vljudno vabljeni!

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane