Mezoterapija 01

Adijo gubice in ohlapna koža!

  antiage, Lassana Lifestyle, mezoterapija, pomlajevanje

Se vam zdi, da je vaša koža tako izsušena, utrujena in načeta z gubicami, da ji tudi najboljša krema ne more več pomagati? Si želite bolj spočito, sijočo in napeto kožo na vašem obrazu? Berite naprej. ?

Mezoterapija je neinvaziven in naraven postopek, pri katerem vam s pomočjo izredno tanke mikro iglice v srednji sloj kože vbrizgamo preparat z ustrezno izbranimi aktivnimi sestavinami (hialuronsko kislino, kolagen, vitamine, aminokisline in antioksidanti), ki jih vaša koža najbolj potrebuje. Na koži se v globino 0,3 mm izvede več plitvih vbodov, ki jih sicer začutimo, ampak so razmeroma neboleči. Snovi, ki jih vnašamo v kožo so popolnoma naravne in ne povzročajo predoziranja učinkovin ali kakršnihkoli alergij na koži. Če lahko s kremo navlažimo le zgornjo plast kože, pa nam mezoterapija omogoča, da prodrejo zdravilne učinkovine globje in kožo lahko resnično nahranimo od znotraj ter jo tako globinsko navlažimo in obogatimo s točno tistimi hranili, ki jih potrebuje. Sam tretma sicer ne povzroča ran in brazgotin, rdečica pa izgine po parih urah do enega dne. Mezoterapijo izvajamo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah.

Učinki mezoterapije:

?  zmanjšanje gub in ohlapnosti kože,
?  izboljšana gladkost in elastičnost kože,
?  koža po postopku izgleda bolj napeta, spočita in sijoča,
?  odlična regeneracija, navlaženost in napetost kože,
?  stimulira cirkulacijo krvi v koži.

Po pregledu kože s strani naše strokovno usposobljene kozmetičarke, se najprej glede na kožo in njene potrebe določi tretma z izbranimi aktivnimi učinkovinami. Na voljo imamo 3 različne tretmaje:

  1. Za zaščito in povrnitev vlage kožiMezoterapija 01

Primeren je za utrujeno in izsušeno kožo brez sijaja. Deluje izjemno hranilno in zagotavlja koži svetlejši ten. Tretma vsebuje bogato kombinacijo aminokislin in
izvlečke soje.

  1. Intenzivna regeneracija kože

Tretma čudovito obnovi kožo in spodbudi hitrejšo regeneracijo. Vsebuje bogat kompleks z vitamini in Q10 encimom ter aminokislinami.

  1. Glajenje gubic

Tretma, ki vsebuje peptide in hialuronsko kislino, vzpodbudi tvorbo kolagena in elastana v koži ter na ta način odlično poskrbi za izrazne gubice, ki postanejo plitve in manj definirane.
Za tretma mezoterapije se lahko odloči vsak, saj je postopek popolnoma varen in naraven. Nadvse primeren pa je za tiste, ki si želijo bolj svežega in spočitega videza. Učinek je viden že po prvem injiciranju. Za dosego optimalnih učinkov se priporoča 8 postopkov s presledki vsaj enega tedna, nato pa za vzdrževanje rezultatov
1x – 2x na leto. Rezultati so zelo lepo vidni tudi na kadilski koži, ki je zaradi kajenja izgubila sijaj in voljnost. Priporočamo ga tudi bodočim nevestam, da bodo na svoj poročni dan imele še bolj svež in mladosten videz.

 

Izvajamo jo v našem salonu na Dalmatinovi 11.
Naročite se lahko na telefonski številki 01/232 84 86 ali prek spletnega naročanja FRESHA.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane