Skip to main content

Arhivi: Mnenja

Barbara Kološa

Imam same pohvale. Ko sem imela poskusno poročno urejanje v Lassani,me je urejala gospa Breda. Počutila sem se res dobro, gospa Breda je res prijazna, dobrosrčna, komunikativna in nasmejana.
Na poročni lokaciji sta nas urejali gospa Breda in Loti. Res same pohvale, obe sta zelo prijazni, nasmejani, prilagodljivi, komunikativni in dobrosrčni, res sta si vzeli čas za urejanje mene, moje sestre in mami. Če bi ponovno izbirala, bi ponovno izbrala Lassano.

Danijela Strle Likar

Moja izkušnja z urejanjem v Lasani je fantastična, tako z vidika komunikacije kot tudi testnega urejanja in urejanja na moj dan D! Pomembno mi je bilo, da sem imela skozi celoten proces občutek, da sem resnično v rokah strokovnjakov in da so skrbi po popolni poročni pričeski povsem odveč.

Hvala Patriciji in Bredi za čudovito izkušnjo!

Neža Jogan

Predporočno in poročno urejanje z Matejo v Lassani je bilo čudovita izkušnja. Izredno sem bila zadovoljna z rezultatom (: tudi komunikacija s Patricijo je bila super. Priporočam!

Pika Macuh

Breda in Almira sta opravili neverjetno delo s poročnim ličenjem in urejanjem frizure. Kljub plesu, solzam, objemom in vsemu dogajanju dneva sem izgledala enako, kot ko smo se poslovile. Nadvse navdušena nad prijaznostjo in upam, da se bom lahko še kdaj razvajala pri njima.

Kaja Berce

Make up in frizura sta bila cudovita. Vse pohvale puncama, ki sta urejale mene, sestro in mamo. Vse smo bile zelo zadovoljne!

Hvala seenkrat

Sara

Prijazno simpatično osebje, ki so naju lepo sprejeli in zelo lepo uredili. Fleksibilni, vse se je dalo zmeniti ?.

Tina Koželj

Izjemnaaaaa res ste se potrudili in sem presrecna z vami res je bila bozanska izkusnja in pocutila sem se kot princeska na poroki so vsi pohvalili in rekli da zgledam 10 let mlajsa.

Resnicno hvala

TAMARA ŠIJANEC

Pozdravljeni,

najprej hvala za čestitke. Iskrena hvala za profesionalno izpeljano ličenje in urejanje pričesk na najin poročni dan. Tako jaz kot nevesta, moji punci in priča smo bile z vašim delom zelo zadovoljne. Make up je ostal, frizure tudi….kljub preplesani noči. Z veseljem vas priporočam naprej in vam želim vse dobro na vaši poti.

Lep pozdrav s Ptuja,
Tamara

Liza Duhovnik / Hafner

Hvala za prijaznost, hitro odzivnost ter darilo. Izjemno sem bila zadovoljna s pričesko in ličenjem ter na sploh z delom frizerke Mateje (iz Derčeve). Svoje delo je zares odlično opravila, upoštevala moje želje, mi dala odlične nasvete in bila zelo prijazna ter dobrovoljna. Super!

Eva Novak

Hvaležna sem vaši celotni ekipi, ki me je urejala! Punce so bile res profesionalne in prijazne. Make up, frizura in nohti vse res top. Tudi moja priča in prijateljici so bile zadovoljne.

Z veseljem vas priporočam!

Urša P. – organizatorka porok

Punci sta bili res super in sta odlično opravili svoje delo na poročni dan. Tudi nevesta Erika je bila prezadovoljna.
Upam, da se še kdaj srečamo.?