Lassana Klub zvestobe banner

LASSANA MAGAZIN

LASSANA LIFESTYLE

Vsi saloni Lassana ponovno ODPRTI!

Vsi saloni Lassana ponovno ODPRTI!

Sprejemamo naročila za medicinsko pedikuro

Z veseljem vam sporočamo, da si boste lahko ponovno uredili vaša stopala, rešili problem vraščenih nohtov in odstranili morebitno otrdelo kožo na petah. S spremembo in dopolnitvijo vladnega odloka, smo dobili dovoljenje, da lahko poleg frizerskih storitev izvajamo še medicinsko pedikuro, ki je pomembna za zagotavljanje našega zdravja. Medicinsko pedikuro bomo lahko izvajali od jutri, 9. januarja, do vključno petka, 15. januarja.

Ker bomo v salonu sprejemali po eno stranko na 30m2, vas obveščamo da se morate predhodno naročiti. To lahko storite preko spleta ali na telefonski številki 080/33 77. Prosimo vas, da se dogovorjenega termina držite in ne zamujate.

Pedikerske storitve izvajamo v naslednjih salonih:

 • Dalmatinova 11
 • Regentova 1
 • Slovenska 27
 • Tržaška 37
 • Zaloška 9
 • Derčeva 31

V salonih bodo tako kot do sedaj veljala priporočila in določila s strani NIJZ-ja. Po opravljeni pedikuri bomo razkužili delovno mesto za novo stranko in nosili zaščitno opremo. V salonu je obvezno nošenje maske.

* V kolikor se ne počutite dobro, kažete znake bolezni ali prehlada, se prosim prenaročite in nas obiščite, ko boste zdravi. Le tako bo lahko poskrbljeno za varnost naših zaposlenih in ostalih obiskovalcev salona. Za vaše razumevanje in doslednost se vam že vnaprej zahvaljujemo.*

Modne ideje za najdaljšo noč v letu

Modne ideje za najdaljšo noč v letu

Letošnje silvestrovo bomo v večini najverjetneje preživeli kar doma. Vendar pa to ne sme biti izgovor, da boste novo leto pričakale v svoji najljubši pižami. Konec koncev gre le za praznovanje, kajne? In na tako prelomno noč je čas, da preizkusite nekaj novega, malo eksperimentirate in pustite svoji domišljiji prosto pot.

Za vas smo pripravili nekaj videzov, v bronastih, rdečih in črnih odtenkih, ki vam bodo lahko v pomoč pri ustvarjanju svojega novoletnega videza.
Naj bo vaš skok v novo leto moden, bleščeč in obdan z vašimi najbližjimi  

Make upi so delo Tinkare iz salona na Miklošičevi 40, Tanje iz salona na Tržaški 37 in Lare iz salona na Litijski 38.          

  

                   
                              
Nekateri frizerski saloni ponovno odprti

Nekateri frizerski saloni ponovno odprti

S spremembo in dopolnitvijo vladnega odloka, lahko ponovno izvajamo frizerske storitve. Če si želite osvežiti in polepšati vašo pričesko v prazničnih dneh, lahko to storite od ponedeljka, 28.12. do srede, 30.12., ko smo za vas odprli nekatere naše frizerske salone. Naročite se lahko preko spleta ali na telefonski številki 080/33 77.

V salonih bodo tako kot do sedaj veljala priporočila in določila s strani NIJZ-ja, da bo za vašo varnost in varnost naših zaposlenih poskrbljeno. Po opravljeni storitvi bomo razkužili delovno mesto za novo stranko in nosili zaščitno opremo. V salonu je še naprej obvezno nošenje maske.

Saloni, ki bodo delali med 28.12. in 30.12., bodo odprti po prazničnem delovnem času: od 10.00 do 18.00
 
V ponedeljek, torek in sredo so odprti saloni:
Derčeva 31,
Dunajska 209,
Slovenska 27,
Stritarjeva 9,
Tržaška 37.

V torek in sredo so odprti saloni:
Dalmatinova 11 (prej Miklošičeva 20),
Litijska 38,
Miklošičeva 40,
Poljanska 20c,
Slovenska 11.
 
V kolikor se ne počutite dobro, kažete znake bolezni ali prehlada, se prosim prenaročite in nas obiščite, ko boste zdravi.
Le tako bo lahko poskrbljeno za varnost naših zaposlenih in ostalih obiskovalcev salona.
Za vaše razumevanje in doslednost se vam že vnaprej zahvaljujemo.
Ekipa Miklošičeve 20, na Dalmatinovi 11

Ekipa Miklošičeve 20, na Dalmatinovi 11

V zadnjih letih smo za boljše počutje strank in naših zaposlenih pridno prenavljali naše frizerske in kozmetične salone. Nova, bolj moderna in svetla podoba salonov omogoča bolj kakovostno delo, prijazen utrip in polepša delo ter počutje v salonih.  Z veseljem vam sporočamo, da smo v minulih mesecih za vas prenovili še en frizerski salon, na Dalmatinovi 11 (zraven pedikerskega salona), kamor se je preselila ekipa salona iz Miklošičeve 20.
Nova lokacija torej in ista ekipa, kot ste jo bili vajeni doslej.

Stranke ste vabljene na našo novo lokacijo, kjer vas že pričakujejo naše frizerske mojstrice: vodja salona Zvonka ter frizerke Dražena, Lučka, Sonja in Štefka. V modernem ambientu vas bomo z veseljem razvajali, se z vami poveselili ter poskrbeli, da tudi na turoben dan iz salona odidete polni energije in z nasmeškom na obrazu. Poleg klasičnih frizerskih storitev, vas bomo še vedno lahko razvajali s kisikovo terapijo las in lasišča, vam nudili oblikovanje in barvanje obrvi ter barvanje trepalnic.

S prenovo salona smo menjali tudi lasno kozmetiko. Tako sedaj salon uporablja vrhunsko lasno kozmetiko La Biosthetique in vas razvaja z ritualom lepote.  

Vljudno vabljeni! 

IMG 2296 IMG 2293
IMG 2293 IMG 2286

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014