Lassana Klub zvestobe banner

Novosti&trendi

Smernice pri obisku Lassaninega salona

Smernice pri obisku Lassaninega salona

Kljub temu, da je epidemija preklicana s 31.5.2020, priporočila NIJZ ostajajo v veljavi do spremembe! Priporočila NIJZ tudi v juniju ostajajo naslednja:

Obvezno naročanje
Po navodilih NIJZ smo v vseh salonih uvedli naročanje, saj v salonu ne sme biti čakajočih strank. Naročene stranke imajo prednost, seveda pa uredimo tudi nenaročene stranke, če organizacija dela to v tistem trenutku omogoča. Naročite se lahko preko spleta ali telefona.

Varnost
Najbolj pomembna nam je varnost tako naših strank, kot naših zaposlenih. Zato v skladu z navodili NIJZ po vsaki opravljeni storitvi razkužimo delovno mesto (stol, pult) ter frizersko orodje. V salonu je obvezna uporaba zaščitnih mask. Pri nekaterih storitvah se zaposleni, poleg zaščitne maske, zaščitijo tudi z zaščitnimi očali, vizirjam in/ali zaščitnim predpasnikom. Ob vstopu v salon vas prosimo, da si razkužite roke in si nadenete zaščitno masko. V kolikor zaščitne maske nimate, jo dobite na recepciji.

Priporočila za stranke
Število prisotnih oseb v salonu je omejeno, saj le tako lahko zagotavljamo ustrezno razdaljo med strankami. Zato vas prosimo, da se držite dogovorjenega termina in ne zamujate. Po priporočilu NIJZ frizerske storitve opravljamo le po predhodnem umivanju las v salonu.

V kolikor se ne počutite dobro, kažete znake bolezni ali prehlada, se prosim prenaročite in nas obiščite, ko boste zdravi. Le tako bo lahko poskrbljeno za varnost naših zaposlenih in ostalih obiskovalcev salona.
Za vaše razumevanje in doslednost se vam že vnaprej zahvaljujemo.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014