Lassana Klub zvestobe banner

Novosti&trendi

Smernice pri obisku Lassaninega salona

Smernice pri obisku Lassaninega salona

Obvezno naročanje
V večini naših salonov smo imeli že sedaj uvedeno naročanje, glede na trenutno situacijo pa smo uvedli obvezno naročanje v vseh naših 14-ih salonih. S tem bomo zagotovili omejeno število oseb v salonih, s tem pa bo poskrbljeno za varnost in organiziranost. 

Varnost
Najbolj pomembna nam je varnost tako naših strank, kot naših zaposlenih. Zato bodo naši zaposleni po vsaki opravljeni storitvi, razkužili svoj delovni prostor (stol, pult) ter frizersko orodje s katerim bodo delali. Nosili bodo zaščitno opremo, ki jo bodo skladno z določili redno menjavali. Pred vsakim salonom vas bo čakalo razkužilo, da si boste pred vstopom v salon razkužili roke. Vstop v salon bo možen z zaščitno masko, če le te ne boste imeli, jo boste lahko kupili pri nas v vrednosti 1 eur. 

Priporočila za stranke
Zaradi zagotavljanja higienskega minimuma in s tem povezane varnosti glede virusa Covid-19 je pred vsakim striženjem zelo priporočeno umivanje las, ki ga izvede vaš frizer/ka. Da bo potekala organizacija brezhibno in bomo upoštevali določila o številu oseb v salonu, vas prosimo, da ste točni in se držite svojega termina. To pomeni, da ste najprej 5 minut pred svojo naročeno uro pri nas in da ne zamujate. 

V kolikor se ne počutite dobro, kažete znake bolezni ali prehlada, se prosim prenaročite in nas obiščite, ko boste zdravi. Le tako bo lahko poskrbljeno za varnost naših zaposlenih in ostalih obiskovalcev salona.
Za vaše razumevanje in doslednost se vam že vnaprej zahvaljujemo.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014