Lassana Klub zvestobe banner

Novosti&trendi

Znebite se pomarančne kože do poletja! 🌴🌊

Znebite se pomarančne kože do poletja! 🌴🌊

Se želite posloviti od celulita in si preoblikovati svoje telo? Do poletja je res še daleč, pa vendar je sedaj ravno pravi čas, da se aktivirate in pripravite svoje telo na poletje ter si zagotovite želeno postavo in se bolje počutite v svoji koži. Z endodermno masažo se lahko znebite sledi pomarančaste kože ter izboljšate videz in prožnost vaše kože.

Kaj je endodermna masaža?
Terapija z vakumom oz. endodermna masaža se izvaja z aparatom Cryoderm proizvajalca Iskra medical. Tretma ponuja izjemne rezultate na področju oblikovanja telesa, tonifikacije kože in vam povrne sijoč in zdrav izgled. S pomočjo aparata lahko odpravimo različne nepravilnosti na koži, odpravimo maščobne obloge in dosežemo da je koža gladka, napeta in čvrsta – brez sledi celulita.

Učinki endodermne masaže:
Endodermna masaža je povsem varna in prijetna vakumska masaža, ki izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih snovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. S tem se popravi struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. To se na obrazu vidi kot lifting efekt, na telesu pa se ga uspešno uporablja v boju s celulitom. Z masažno ventuzo kožo raztezamo in masiramo, pri čemer se močno povečajo kapilare, kar koži omogoča večji dotok hranil in kisika, obenem pa spodbudimo limfni sistem. Uporabljamo jo pri boju s celulitom, strijah in zastajanju limfne tekočine. Endodermno masažo telesa lahko kombiniramo z nastavkom, ki omogoča hkrati tudi globinsko segrevanje kože (CPT/radiofrekvenčna terapija). Zaradi kombinacije z radiofrekvenčno terapijo je njena učinkovitost tako velika, da je ne more nadomestiti noben drug aparat, niti ročno masiranje. Sprememba je vidna že po prvem tretmaju, učinki in trajnost rezultatov pa so še večji, če se boste poleg tretmajev gibali oz. dodali športno aktivnost, se bolj zdravo prehranjevali in najpomembneje, da boste poskrbeli za hidracijo telesa. Pitje vode je eden najpomembnejših dejavnikov po tretmaju in v boju s celulitom nasploh. Ko se odločimo za spremembo in si želimo hitre in vidne rezultate, je pomembno da poskrbimo za zdravo telo v vseh pogledih.

Na katerih področjih se lahko izvaja tretma?
Tretma se izvaja na stegnih (spredaj in zadaj), na predelu zadnjice, trebuha, rok in na obraza. V enem obisku lahko obravnavamo poljubno število predelov, glede na željo in potrebe stranke.
Priporoča se 2x tedenski obisk, število tretmajev pa med 10 in 15, odvisno od stanja vašega področja. 


Storitev se izvaja v frizersko - kozmetičnem salonu Lassana na Tržaški 37. 

Naroči se zdaj

CENIK
 Endodermna masaža telesa (1. področje):   20 eur
 Endodermna masaža telesa (naslednje področje):   15 eur
 Endodermna masaža obraza in dekolteja:   30 eur
  AKCIJA: 9 + 1 gratis  (Kupi 9 tretmajev in 10. ti podarimo)

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014