Lassana Klub zvestobe banner

Novosti&trendi

TOP poletne trendi pričeske 2021 💗

TOP poletne trendi pričeske 2021 💗

Poletje se vztrajno približuje in sončni žarki nas bodo kmalu privabili na plano. Glede na to, da smo zimo preživeli večinoma v domačem okolju, je čas da si v spomladansko – poletnih dneh privoščimo nekaj novega, morda drznega, vsekakor pa nekaj kar nas bo razveselilo in  nam ogrelo dušo.

Pravijo, da če si želiš spremembe, začni najprej pri svoji frizuri.

Ta nam da zagon in energijo, da lahko premikamo tudi gore. Temu reku se pridružuje tudi radijska voditeljica Taya Damjan, ki je ravno v teh dneh popolnoma spremenila svojo pričesko v letos najbolj modno rožnato barvo.


Taya_roza_2.jpg

 taya2

  Tayina popolna preobrazba je nastala pod spretnimi rokami Tinkare iz salona na Miklošičevi 40.


Katere barve frizur so torej tiste, ki bodo zaznamovale letošnje poletje? Med barvnimi tehnikami bodo prevladovale še vedno balayage in hombre, barvno paleto pa dopolnjujejo naravni odtenki, pepelnato blond toni in vsi odtenki rožnate barve.

1. Rožnata v vseh odtenkih

Za tiste bolj drzne je roza zagotovo »must have« tega poletja. Če imate slučajno pomisleke za trajno spremembo, si lahko omislite preliv, ki se po nekaj pranjih počasi spere. Tako boste lahko hitro preverili, če vam roza barva ustreza.

 Patricija

Frizura je delo Vesne iz salona na Derčevi 31.

 Branka

Frizura je delo Nike iz salona na Miklošičevi 40.

 Nina

Frizura je delo Tinkare iz salona na Miklošičevi 40.

 

2. Večni paž, dolg ali kratek

Odlična izbira za rahlo spremembo je večni paž. Po resasto postriženem pažu se v modo vrača paž z ostrim rezom in ravno linijo.  Tokrat bo priljubljen v dolžini do čeljusti, seveda pa bodo svoje mesto med najpriljubljenejšimi frizurami imele tudi ostale različice paža. Paž lahko prilagodite za vsako obliko obraza - če želite več volumna ob straneh (za podolgovate oblike obraza), izberite dolžino do čeljusti, če želite podaljšati obraz (za okrogle oblike obraza), pa naj bo paž malce daljši.

 Untitled 4

Frizura je delo Nike iz salona na Miklošičevi 40.

 144575772 3861341497259681 6038339435124489068 n

Frizura je delo Brede iz salona na Miklošičevi 40.

 olivera

Frizura je delo Olivere iz salona na Derčeve 31.

 

3. Mikro pramenčki po celi glavi

Svetlejše barve so vsako leto s prihodom poletja v porastu. Letos še posebej v naravnih odtenkih, saj je pričeska lažja za vzdrževanje, pa tudi narastek je viden pozneje.... saj veste, v današnjih časih je tudi obisk frizerskega salona postal že nepredvidljiv zaradi nenehnih spreminjanj ukrepov.

 Untitled

Frizura je delo Nike iz salona na Miklošičevi 40.

 Untitled 2

Frizura je delo Tinkare iz salona na Miklošičevi 40.

 Untitled 3

Frizura je delo Sare iz salona na Derčevi 31.

 

4. Balayage tehnika

Balayage je tehnika barvanaja las, za katero bi lahko rekli, da je dobesedno obnorela frizerje in naše stranke. Gre za tehniko, pri kateri frizer barvo za lase nanaša neposredno s čopičem, kar ustvari čudovit in povsem pristen videz. Končni rezultat je videti naravno, kot da bi celo poletje preživeli nekje ob morju in bi vam sonce posvetlilo lase. Takega stila se poslužije tudi televizijska voditeljica Ljubica Mlinar, ki svoje lase redno prepušča frizerskim rokam Nade iz salona na Stritarjevi 8. 

 ljubica1  ljubica2  ljubica3

 Ljubica se prepušča frizerskim rokam Nade v salonu na Stritarjevi 8 v centru Ljubljane.

 5. Moška klasika 

Frizura kulturne ikone - ameriškega igralca  James Deana še dan danes živi, v podobnem časovnem obdobju pa se je pojavilo več takšnih »it« moških, ki so imeli lase fino zalizane na stran in na glavi popoln val. Ta tip elegantne frizure se ponovno vrača v modo, vidimo pa ga lahko pri moških, ki imajo radi minimalistični stil, klasične bele majice, srajce in obleke. To je stil iz 50. let prejšnjega stoletja, ki se bo zagotovo zadržal dlje, kot le v letu 2021.

 model  filip2  filip2

 

Postavni in simpatični fantje se prepuščajo rokam naših spretnih frizerk.

 

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014