Lassana Klub zvestobe banner

LASSANA MAGAZIN

LASSANA LIFESTYLE

Zimska nadloga: suhi lasje

Zimska nadloga: suhi lasje

Suhi poškodovani lasje so še posebej občutljivi pozimi, zato jim pomagamo z dodatno nego

V zimskem času je potrebno za lase še dodatno poskrbeti, saj so izpostavljeni velikim spremembam temperature. V notranjih prostorih je zrak zelo topel in suh, kar lasem ne odgovarja. Začnejo izgubljati vlago kar pomeni, da postanejo suhi in krhki. Suhi poškodovani lasje so zelo občutljivi, zato je za njih najučinkovitejša profesionalna nega. V naših salonih nudimo različne nege, ki so primerne za suhe lase. Pogost spremljevalni pojav je tudi suho in srbeče lasišče. V tem primeru strankam priporočamo kisikovo terapijo, ki predstavlja intenzivno in globinsko nego. S posebno napravo razpršimo čisti kisik na kožo in lase. Na ta način dosežemo boljšo prekrvavitev, lasje imajo večji volumen in zaprto povrhnjico. Pri ostalih frizerskih storitvah kot so barvanje, beljenje pa kisik poveča učinkovitost preparatov kar zagotavlja boljšo obstojnost. S kisikovo terapijo preprečujemo tudi naelektrenost las, ki se pojavlja v zimskem času in je običajno zelo moteča.
Nega poškodovanih las - Keen Keratin

Nega poškodovanih las - Keen Keratin

Suhi in poškodovani lasje, razcepljene konice las, lasje brez sijaja, lomljenje las itd. vse to so znaki, da vaši lasje potrebujejo posebno nego. Predstavljamo vam linijo izdelkov, priznane nemške znamke Keen, namenjene posebej poškodovanim lasem.
Nega za barvane lase Be Keen On Keratin

Nega za barvane lase Be Keen On Keratin

Barvani lasje potrebujejo posebno pozornost in veliko nege. Povrnite vašim barvanim lasem sijaj, prožnost in hranila, ki jih potrebujejo.

Linija produktov za nego dolgih las

Linija produktov za nego dolgih las

Tokrat se nismo mogli odločiti, kateri produkt bi vam predstavili, zato vam predstavljamo celo linijo. Dolgi lasje so od nekdaj pojem privlačnosti, čutnosti in razkošja. Si jih želite imeti tudi vi? Nič lažjega. Cheveux Longs je negovalni koncept s popolnoma novo proteinsko učinkovino na osnovi pšenice, namenjen posebej negi dolgih las.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014